Pages

Sunday, November 9, 2008

EDITIE SPECIALA: Ion Cristoiu si Filip Teodorescu, de la 18.30 la Antena 3. Colonelul de contraspionaj adevereste: Laszlo Tokes, agent maghiar dovedit

Cea de a doua parte a discutiei in direct cu domnul colonel Filip Teodorescu, fost loctiitor al sefului Direcţiei contraspionaj din Departamentul Securitatii Statului, cu Ion Cristoiu, despre evenimentele de la Timisoara si lovitura de stat din decembrie 1989, are loc astazi, la ora 18.30. O Editie Speciala!
Spicuiri:
Filip Teodorescu: "Sa fie foarte clar: Securitatea se ocupa de Laszlo Tokes pentru ca era un agent al serviciilor secrete maghiare. Dovedit! Era urmarit de Unitatea "anti-KGB", 110, destinata spionajului din "tarile fratesti". Un tradator!"
Colonelul DSS confirma practic toate dezvaluirile noastre din preajma alegerilor euro-parlamentare, cand agentul anti-Romania Laszlo Tokes a fost "albit" de asa-zisa Coalitie pentru un Parlament Curat a tuturor manjitilor din societatea civila centralizata in cap cu SAR-ul Alinei Mungiu si GDS-ul kominternistilor.
Vezi:
Colaboratori ai Securitatii, AVO si KGB “albiti” de "Coalitia pentru un Parlament Curat-Murdar"...
Vezi Emisiunea Zig Zag la
http://85.9.12.243/a3/watch3.php?year=2008&month=11&show=zig_zag
Click pe 9.11.2008

No comments: