Pages

Friday, October 16, 2009

FRANCE TELECOM "SE SINUCIDE". In masa. O fi din cauza siglei 666 ? Similitudine frapanta cu logo-ul Realitatea TV

O noua sinucidere a avut loc la France Telecom, a 25-a in decurs de 19 luni, a anuntat conducerea grupului, vizat de critici din cauza unul val de sinucideri, relateaza joi AFP, citata de NewsIn. Este vorba de un inginer de 48 de ani care locuieste la Lannion, in Bretagne. El era in concediu medical de o luna si s-a spanzurat joi la domiciliul sau, a precizat conducerea companiei. Marti, la Marsilia, un barbat in varsta de 54 de ani, aflat tot in concediu medical, a incercat sa se spanzure. El a fost salvat la timp de pompieri. Compania de telecomunicatii este lovita de un val de sinucideri in randul salariatilor, legat de problemele cu care se confrunta societatea. Grupul a efectuat in ultimele luni schimbari in politica sa de gestionare a salariatilor, mai ales prin reguli mai flexibile de mobilitate.
Informatia provine via agentia de stiri a lui Sorin Ovidiu Vintu cu numele de NewSin. O alta companie a lui SOV, Realitatea TV, are o sigla cam prea similara cu cea de la France Telecom, o stilizare a celei a Trilateralei, care simbolizeaza convergenta fortelor a trei continente, dar da nastere la interpretari legate de numarul 666.
Critici a primit si compania Bechtel, de la care se pare ca s-au inspirat partial autorii siglei Realitatea TV, pentru ca a ales pentru oceane culoarea rosie ("oceane de sange"). La Realitatea s-au inrosit continentele.
Mai sunt si alte institutii care au avut sigla 666 si au cam disparut. Cum ar fi Bancorex:

No comments: