Pages

Monday, October 12, 2009

MAMA LUI BASESCU e ingrijita de o maicuta de la manastirea Sf Maria - Techirghiol, unde e duhovnic Parintele Arsenie Papacioc

Tanti Jenica, cum ii spun apropiatii mamei presedintelui, Elena Basescu, in prezent internata pentru a fi operata de cancer, este ingrijita de o maicuta de la Manastirea Sfanta Maria - Techirghiol, unde este duhovnic si Parintele Arsenie Papacioc.
Stirea initiala
, a Mediafax, era ca mama presedintelui Traian Basescu a fost internata la Institutul Oncologic din Bucuresti, dupa cum declarasera, ieri, surse oficiale. Conform Mediafax, sursele citate au precizat ca internarea mamei presedintelui Traian Băsescu, Elena Basescu, in varsta de 80 de ani, a avut loc in urma cu cateva zile. Elena Basescu urmeaza sa fie operata de cancer la san, la Institutul Oncologic "Alexandru Trestiorean", din Capitala. Batrana e internata impreuna cu o maicuta care are grija de ea intr-o rezervă de la etajul 4, tinuta mereu inchisa. De la sursele mele stiu ca maicuta este de la Manastirea Sf Maria - Techirghiol.
Ulterior acestei stiri, preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la Palatul Cotroceni, răspunzând unei întrebări despre starea mamei sale, că are el grijă de mama sa şi că aceasta se află acasă la el. El a ieşit, după ora 23.00, în curtea Palatului Cotroceni, unde încă se aflau sute de vizitatori care asteptau să intre în biserica proaspăt sfinţită.
Întrebat de ziarişti despre recentele informaţii legate de starea de sănătate a mamei sale, Băsescu a răspuns: "Am eu grijă de mama mea". El a adăugat, la insistenţele ziariştilor: "Mama e acasă la mine". Nu se stie exact cand a avut loc internarea si cand va avea loc operatia.

Libertatea vine cu noi amanunte:

Zile grele în familia preşedintelui României

Preşedintele României, Traian Băsescu, trece prin momente foarte grele! Mama sa, Elena Băsescu, este operată azi de cancer la sân, la Institutul Oncologic “Alexandru Trestioreanu”, din Capitală. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei medicale, intervenţia chirurgicală este efectuată de doctorul Alexandru Blidaru, o somitate în domeniu.

Femeie cu frica lui Dumnezeu, Elena Băsescu (80 ani) trece în aceste zile prin clipe cumplite

De câteva zile, pacienţii Institutului Oncologic “Alexandru Trestioreanu” din Bucureşti vorbesc de un singur subiect, întors pe toate feţele. Mama celui mai important om în stat, preşedintele Traian Băsescu, e internată în spital, urmând ca în cursul zilei de azi să fie supusă unei intervenţii chirurgicale destul de complicate.

Bătrâna a fost internată la Institutul Oncologic din Bucureşti şi va fi operată de doctorul Alexandru Blidaru (foto medalion)

Stă într-o rezervă închisă cu cheia

Potrivit unor surse medicale, Elena Băsescu ar suferi de cancer la sân şi va fi operată de profesorul doctor conferenţiar Alexandru Blidaru. Bătrâna e internată împreună cu o măicuţă care are grijă de ea într-o rezervă de la etajul 4, ţinută mereu închisă.

De altfel, salonul e singurul din spital pe uşa căruia scrie “Nu intraţi, dezinfecţie ciclică”. “Nu prea ne mai lasă să intrăm sau să ieşim din spital. Mâine (n.r. - azi) erau programate mai multe operaţii care se amână, pentru că domnul profesor (n.r - dr. Blidaru) o operează pe mama preşedintelui. Vă rog să-i transmiteţi dv. preşedintelui să facă ceva cu acest institut, pentru că e jalnic”, ne-a mărturisit sursa noastră din spital. Contactat de Libertatea, medicul Blidaru ne-a spus că nu comentează cazul Elenei Băsescu.

A plâns recitând poezia sa despre mama

Invitat, săptămâna trecută, la show-ul susţinut de trupa Divertis la PRO TV, şeful statului, Tra-ian Băsescu şi-a amintit că pe vremea când era marinar scria poezii. Preşedintele a recitat lăcrimând o strofă compusă de el pentru si despre mama.


Foto: Cristi Cimpoes/Mediafax; Libertatea

No comments: