Pages

Tuesday, October 13, 2009

VICTOR STANCULESCU SI-A LASAT BARBA. Urmatorul termen al procesului sau se va desfasura in sedinta secreta, pe 11 noiembrie

Astazi s-a desfasurat la Inalta Curte de Casatie si Justitie un nou termen al procesului generalului Victor Stanculescu, acum din nou incarcerat dupa circul cu "pacanelele". Urmatorul va fi pe 11 noiembrie si va avea loc cu usile inchise, in sedinta secreta, din motive... diverse.
Cand am intrat in sala, generalul se afla singur pe o bancheta lunga pe care s-au mai asezat dupa inceperea sedintei o duzina de incatusati. Era tras la fata, adus de spate si cu o oarecare barba, aproape sa nu-l recunosc. La plecare s-a intors printre gardieni la mine si m-a salutat, cu o privire de disperare. Cu exceptia companioanei sale, nimeni nu mai era alaturi de el. Avocatul si doi ziaristi. Si n-a trecut mult de cand era in prima linie a oficialilor, alaturi de Basescu... (foto)
Ciudata chestie: Gorbaciov va fi invitatul de onoare la gala "10 contra Romania" iar Stanculescu sta la Jilava. Stanculescu poate fi vinovat, dar Gorbaciov de ce n-ar fi arestat la aterizarea in Romania, pentru razboiul si mortii din decembrie 1989?

No comments: