Pages

Monday, March 9, 2009

SOCIETATEA IN CIVIL. Traian Ungureanu pentru Mungiu si contra Elenei Basescu: "N-are experienţă, este lipsită de competenţă, e fiica tatălui ei..."

Incercand sa para utecistul perfect, Traian Ungureanu ataca din "aparare":
„Susţin poziţia Alinei, dar o fac ţinând cont şi de a mea”, a explicat acesta. În opinia sa, „Alina (Mungiu - n.r.) face un exces de rigoare”, lista PDL-ului având „foarte multe nume de calitate”. „Elena Băsescu... n-am nimic cu ea. Ştiu despre ea ce ştiţi şi dumneavoastră: e tânără, n-are experienţă, este, dacă vreţi, lipsită de competenţă, e fiica tatălui ei, dar n-a furat şi nu poartă caltaboşi sau acţiuni la Rompetrol în geantă.", afirma Ungureanu in temandu-se ca "ar fi culmea şi mi-ar părea rău ca discuţia creată în jurul Elenei Băsescu să aibă un singur efect: absenţa de pe listă a Monicăi Macovei şi a Alinei Mungiu”. Iar EvZ trateaza ipocrizia Tatianei Alinei Mungiu Pipidi din postura "impartial"- jignitoare: daca Elena Basescu refuza sa intre in mocirla "societatii in civil" si nu vrea sa comenteze falsitatea Tatianei Mungiu e catalogata cu subtitlul "AROGANTA".
Ungureanu, plecat cu voie in excursie "de lucru" la BBC pe vremea lui Ceausescu, mai descopera acum, cand e dat afara de la Cotidianul dupa ani de hamaila, ca ziarul care l-a platit bine atata timp "trădează o bună practică a dezinformării", "se teme de opinia liber exprimată", "da cenzurii aparenţa principiilor", "işi intoxica cititorii", comite fraude, sustine ideile politice "numai din interes", "e ruda prost scrisă a defăimării şi desăvârşirea ipocriziei", e "un paravan", etc. Si incheie apoteotic si "Intact" (se muta la Voiculescu?!), in asa-zisul editorial Cotidianul şi onestitatea se despart cu "mizeria morală nu poate multiplica decât mizeria morală".
Pai si el, asa cum e, ce e? Nu un "multiplicator" de cea mai joasa speta?
Problema este alta. Atat Ungureanu cat si Macovei cat si Alina Mungiu fac parte din aceeasi cloaca: Grupul pentru Dialog Social (propriu si personal).

1 comment:

Anonymous said...

Daca Base scapa de lichelele astea (chiar si plin de zgarieturi) va dovedi nu numai ca e om politic ci si roman.