Pages

Thursday, March 12, 2009

ATAC SOROS fara precedent impotriva presei libere, a lui Razvan Dumitrescu si a Elenei Basescu. Patapievici in EvZ, Fati in RL, Soros in lume. Bush?

Dupa ce a devenit din ce in ce mai clar ca "cele trei gratii", madamele lui Soros in Romania, Renate Weber, Monica Macovei si Alina Mungiu au deja un razboi personal impotriva Elenei Basescu, rezultatele au inceput sa se vada in presa sectei anti-romanesti de pe la noi dar si in presa europeana si americana, unde milionarul ungur isi are intinse tentaculele. N-am auzit astfel de comentarii cand fiul lui Bush Sr a candidat pentru presedintia SUA. Si a si castigat. In Romania libera, trompeta GDS Sabina Fati tranteste un asa-zis editorial veninos intitulat Elenele (ne)faste ale Romaniei.
Interesele sunt multiple: gasca GDS-Soros isi doreste blocarea unei candidate pentru Parlamentul European, tanara si fara bube, preocupata de cauze romanesti si, totodata, greu de infrant in viitor, tinand cont atat de numele ei cat si de viitoarea sa cariera de prestigiu.
In acelasi registru, de executie publica, se inscrie si penibilul editorial al "senatorului" Ringier, fizicianul fara opera al Grupului pentru Monolog Social, HR Patapievici Călare pe caii cei mari ai ignoranţei, care-si permite practic sa ceara eliminarea jurnalistului profesionist Razvan Dumitrescu de la Realitatea TV.
Nu este o pozitie singulara. Patapievici a facut acelasi lucru si la ZIUA, printr-un proces - pierdut cu brio, in ciuda apararii "maestrului" Valeriu Stoica - in care cerea admonestarea presei libere si despagubiri de sute de mii de euro pentru ca un ziarist reprodusese o luare de pozitie din Senat privind impostura sa si fraudele de la ICR. Vezi Feuda lui Patapievici si ZIUA a castigat procesul cu Patapievici si l-a suspendat pe cel cu Berindei. La fel, adevarul in ce priveste reactia sa viscerala si totalitarista legata de Razvan Dumitrescu sta mai degraba intr-o dezvaluire fulminanta despre "secta intelectualilor" si patronul ei, Andrei Plesu, facuta de Tudor Octavian, intr-o emisiune a a lui Razvan Dumitrescu pe care calaii de serviciu ai libertatii presei nu o pot uita: Conjuratii de la Tescani!
Las ca le vine si lor randul...

No comments: