Pages

Monday, March 9, 2009

SOCIETATEA IN CIVIL. Ce se fac ca nu vad UTC-istii Alina Tatiana Mungiu si "TRU": Romania rosie a activistelor PCR Smaranda Enache si Monica Macovei

Gherghescu. Tovarasa Gherghesu. Alias Monica Macovei, membra a PCR din 1982, membra a GDS dintotdeaua.
Fisa de apreciere a Procuraturii Sectorului 1 al Capitalei RSR, din anul 1988: "Un rol important l-a avut (Macovei, n.r.) in actiunile privind persoanele a caror activitate nociva a fost pusa in discutie de organele de Militie. Cele 114 deplasari la sediul organelor de Militie si cele 18 verificari ale arestului".
Smaranda Enache. Tovarasa Smaranda Enache. Vicepresedinte al PNL. “Co-Presedinte” Liga Pro Europa. Membra a Grupului pentru Dialog Social (GDS), fondat cu sprijinul lui Silviu Brucan dupa preluarea puterii de catre Frontul Salvarii Nationale (FSN). Venim in intampinarea cercetatorilor CNSAS si mai punem la dispozitie cateva acte care Smaranda Enache, ca si multi alti formatori de opinie mincinosi, spera ca nu mai exista. Ei bine, se inseala. Oferim opiniei publice, spre lamurire, una dintre caracterizarile tovarasei Smaranda Enache facute de Comitetul Judetean Mures al Partidului Comunist Roman, o nota informativa semnata de Smaranda Enache si o proba din publicistica ei dinainte de 1989, din "Steaua Rosie", calauzitoare.
Materialul de mai jos, una dintre “Notele” semnate S. Enache, a fost transmis Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii in cadrul campaniei Civic Media “Voci curate”, spre verificare.
A, v-am zis ca Tatiana Alina Mungiu era sefa a Asociatiei Studentilor Comunisti (ASC) la UMF Iasi si si-a inceput cariera la organul UASCR controlat de Securitate "Opinia Studenteasca", in timp ce tatal ei, Ostin Mungiu, se ocupa de studentii straini in calitatea sa de preşedinte al biroului de partid din Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi?! (In foto alaturi de alt propagandist comunist notoriu din GDS: Sorin Iliesiu. Vezi CV-ul oficial plin de ode ceausiste, ajuns pe site-ul Preşedintele României, dupa ce s-a infiltrat prin intermediul lui Tismaneanu)




No comments: