Pages

Friday, December 4, 2009

MESAJUL LUI TRAIAN BASESCU pentru sustinatorii sai: "E momentul să fim mai uniţi ca niciodată şi să luptăm cu toate forţele!" VENITI LA 16.00 LA MITINGUL PRO-BASESCU DIN PIATA REVOLUTIEI

Fraților,

Ziua decisivă se apropie. E momentul să fim mai uniţi ca niciodată şi să luptăm cu toate forţele!

Dar înainte de orice, vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această campanie dificilă. Nu ne-a fost uşor să suportăm campania murdară orchestrată cu orice fel de mijloace de oamenii din spatele lui Geoană, moguli şi politicieni disperaţi. Au văzut la Referendum că românii vor reformarea clasei politice. Iar ei, bineînţeles că se opun pierderii privilegiilor. Iar pentru asta fac orice.

Ne-a fost greu, dar am rezistat. Insă acum urmează pasul decisiv. Mobilizarea de duminică. Lupta este foarte strânsă şi niciun vot nu va fi în zadar.

Spuneţi tuturor ce aţi văzut aseară la dezbatere. Am putut vedea cu toţii un Geoană slab, dezorientat, care a recunoscut că miercuri seară l-a vizitat pe mogulul Vântu la doar câteva ore dupa arestarea omului de bază al acestuia, Nicolae Popa, cu ajutorul căruia i-a furat pe români prin FNI. Acest Popa poate fi un martor important al clarificării rolului lui Vântu în furtul FNI.

După această întâlnire compromiţătoare şi prestaţia lamentabilă de la dezbatere a lui Mircea Geoană, PSD-ul este debusolat, este în derivă. Aşa că, în disperare de cauză, cei doi moguli aruncă sondaje mincinoase pe piaţă, într-o ultimă încercare de manipulare.

De fapt, în acest moment, sondajele reale arată că suntem umăr la umăr. Chiar dacă s-au unit contra naturii PSD cu PNL, cu UDMR şi PRM, cu PNG şi minorităti la care se adaugă mogulii Vântu, Voiculescu şi Patriciu cu trusturile lor media, tot nu reuşesc să doboare voinţa de reformare a românilor.

România trebuie să se reformeze, indiferent ce obstacole va întâlni. Haideţi să le spunem celor din jur de nevoia de reformare a statului, de nevoia de reformă în educaţie şi în agricultură, de faptul că instituţiile trebuie să funcţioneze singure şi nu conduse de interesele clientelei politice.

Spuneţi-le tuturor că pe 6 decembrie au de ales între un preşedinte al mogulilor şi un preşedinte al românilor.

Dar până duminică, vreau să mulţumesc astăzi tuturor celor care m-au susţinut. Aşa că vă aştept, pe toţi cei care puteţi ajunge, în Piaţa Revoluţiei din București, la ora 16.00.

Chiar dacă nu veţi putea ajunge azi acolo, ştiu că veți fi cu sufletul alături de mine şi toţi cei care vor fi în Piaţă. Dacă nu puteţi ajunge, veţi putea urmări live pe www.basescu.ro întâlnirea din Piața Revoluției.

Iar pe 6 decembrie, nu uitaţi: luaţi-vă de mâna rudele, prietenii, colegii şi haideţi cu toţii la vot! E o şansă pe care România nu trebuie să o rateze!

Doamne ajută!


Traian Băsescu

No comments: