Pages

Friday, December 4, 2009

BASESCU LA KISS FM confirma dezvaluirea CURENTUL: Mircea Geoana i-a dat pasaport locotenentului lui Vintu, Nicolae Popa, cand era Ministru de Externe. NOTA BENE carte MAE. VIDEO CURENTUL de la NASUL

Nota bene catre MAE: Mandatul lui Geoana ca ministru de Externe a fost intre 2000 si 2004. Explicatiile oferite de inlocuitorul Predoiu sunt jenante. In timp ce Interpolul l-a cautat timp de 7 (sapte) ani de zile, subalternii lui Geoana si el personal stiau foarte bine ca Popa traieste la Jakarta. Rusine!  

Basescu la Kiss FM - Geoana l-a acoperit pe locotenenul lui Vintu
Traian Basescu a declarat vineri dimineata, la Kiss FM, ca Mircea Geoana i-a dat pasaport, pe vremea cand era ministru de Externe, lui Nicolae Popa si ca arestarea acestuia la Jakarta i-a creat "o mare emotie" liderului PSD.

"Cine credea ca va mai fi arestat vreodata Nicolae Popa, locotenentul lui Vantu in afacerea Gelsor FNI? Geoana nu stia cine e, numai ca i-a dat pasaport cand era ministru de externe. Cred ca arestarea lui Nicolae Popa i-a creat o mare emotie domnului Mircea Geoana, daca a simtit nevoia sa se duca noaptea la Vantu si, lucru extrem de grav, sa anunte, pentru ca se stia de doua zile, Nicolae Popa nu a fost arestat ieri", a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax.

El a tinut sa mentioneze ca nu are niciun amestec in arestarea lui Popa, ci structurile statului roman si-au facut datoria.

"Cand il gasesti, nu-l mai amani. A fost o intamplare (ca arestarea a avut loc in aceasta perioada, electorala la Bucuresti - n.r.). Structurile statului roman si-au facut treaba. Acum-neacum, important e ca si-au facut treaba, cum si-o vor face si cu Omar Hayssam", a conchis Basescu.

"Spre deosebire de Geoana, Nastase are si oarecare inteligenta"

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri dimineata, la Kiss FM, ca Adrian Nastase este "mult mai bun" decat Mircea Geoana, deoarece, "spre deosebire de Geoana, Nastase are si oarecare inteligenta".

Intrebat cine este mai bun, Mircea Geoana sau Adrian Nastase, Traian Basescu a raspuns: "Mult mai bun Nastase. Bun, nu sunt un fan Nastase, Doamne, fereste, dar, spre deosebire de Geoana, Nastase are si oarecare inteligenta", informeaza Mediafax.
Surse: HotNews, Mediafax


No comments: