Pages

Tuesday, January 13, 2009

Crestini, organizati-va! Formular de respingere a insemnarii electronice cu 666. Comunicatul Sfantului Munte Athos catre poporul ortodox

UPDATE: INDEMN, PETITIE SI FORMULAR CONTRA 666
Catre
Autoritatile Statului Roman si ale Bisericii Ortodoxe Romane,

Subsemnatul ..............................................,
conform tabelului alaturat, de credinta stramoseasca crestin-ortodoxa, prin garantarea demnitatii de catre STATUL ROMAN, art. 30, pct. 1 privind libertatea de exprimare, coroborat, dupa caz, cu art. 74 din Constitutia Romaniei, sustin /sau ma constitui parte la/ urmatoarea cerere, cu rugamintea sau, dupa caz, cu propunerea de initiativa legislativa de adaptare ori modificare a regimului permiselor de conducere auto, cardurilor de identitate si pasapoartelor in functie de convingerile religioase.
Dupa opinia noastra, documentele de mai sus, eliberate incepand cu data de 15.12.2008 si ulterior acestei date, ce cuprind codul de bare si cip cu date biometrice, incalca in mod flagrant libertatea individuala asa cum a fost stipulata de art. 23, pct. 1 din Constitutie. Libertatea individuala si siguranta persoanei sunt inviolabile.
Invatatura biblica ne interzice purtarea semnului lui Antihrist, inglobat in codul de bare - motiv pentru care noi depunem actele civile cu astfel de caracteristice informative sau vom refuza primirea pe viitor a acestor documente in continutul carora va figura codul de bare si stantarea electronica.
Un precedent legislativ s-a realizat inclusiv in materie penala, prin adoptarea art. 85, pct. 3, 4, 5 din Codul de Procedura Penala in functie de convingerea religioasa a individului. Daca in materie penala s-a produs o astfel de facilitate constitutionala, cu atat mai mult se justifica si o masura in cazul Dreptului Civil ori Administrativ.
Cererea noastra nu este in contradictie si incidenta ordinii de drept sau bunelor moravuri, motiv pentru care va rugam sa procedati pe cale de consecinta la cuvenita derogare sau, dupa caz, la modificarea caracteristicilor informatice a documentelor prezentate mai sus, care NU VOR CONTINE CODUL DE BARE SI UN CIP INVIZIBIL, in functie de convingerea religioasa a celor ce sustin prezenta cerere.
Apreciez ca un asemenea cod de bare si o asemenea insemnare electronica trebuie sa ramana aplicabila numai marfurilor si nu oamenilor!
Consider ca trebuie sa mi se respecte dreptul la libera alegere: cu sau fara insemnul 666.
Refuzul solutionarii favorabile a demersului constitutional va perturba grav viata monahala, a credinciosilor ortodocsi si a tuturor celor ce au aceasta convingere religioasa.
Totodata invocam si prevederile Legii nr. 554/2004 privind contenciosul administrativ, prezenta cerere constitutind plangerea prealabila.
Parohia/persoana/organizatia care gestioneaza situatia de mai sus se numeste ..................................., ma reprezinta in fata Dvs, si poate fi contactata la......................................

Cu stima,
Ion Vasile Marin
Vezi si
Fila informatizata a noilor documente de calatorie contine un cip electronic invizibil
Apologeticum
www.razboiulnevazut.org

3 comments:

varvara said...

Pe cine sa trec ca ma reprezinta?Nu stiu.Va rog, poate se implica totusi o organizatie crestina.

eugenionuț said...

Salut Victor! Astăzi, mergand sa ridic niste bani de la banca am patit o chestie ciudata. Am semant un formular prin care imi dadeam acordul ca "Datele mele pot fi trimise în România și în alte state din Uniunea Europeană și din afara Uniunii Europene, inclusiv Statele Unite ale Americii în vederea derulării oricăror raporturi juridice între Banca și subsemnatul, în scopul îndeplinirii obligațiunilor legale, al realizării intereselor legitime ale Băncii " Gastesti aici o postare care cuprinde mai multe informatii: http://eugen-ionut.blogspot.com/2009/01/romnia-o-colonie-financiar-ue.html . In caz ca poti furniza mai multe informatii cu privire la situatia asta dubioasa te rog sa o faci.

Doamne ajuta!

Anonymous said...

Buna ideia cu formularul...

Insa, odata completat formularul de mai sus, unde trebuie trimis (precis)? Cine le strange?

"Catre:
Autoritatile Statului si BOR" e o destinatie cam neclara!

Si apoi sa le trimitem fiecare aiurea, ...e lipsa de coeziune, de unitate...