Pages

Sunday, January 11, 2009

O mama din Gaza: strigat de sub daramaturi: We Will Not Go Down. Ziua a 16-a: 880 de morti, 4080 de raniti

O mama din Gaza - http://a-mother-from-gaza.blogspot.com/ - posteaza un cantec de solidaritate cu palestinienii, compus de muzicianul american Michael Heart - http://www.michaelheart.com/.

3 comments:

Anonymous said...

Mai multe linkuri pe tema masacrului din Gaza gasiti aici:

Linkurile zilei - Masacru in Gaza [1]
http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/01/12/linkurile-zilei-masacru-in-gaza-1/

Anonymous said...

Doamne ajuta!

Vroiam sa va rugam daca puteti sa ne ajutati si pe noi sa promovam blogul parintelui Stephen in limba romana http://parintelestephen.wordpress.com/

Multumim mult!
Felicitari pentru blog, il citim adeseori. Felicitari pentru munca zilnica depusa....e foarte complet

Anonymous said...

Reveniti dupa o vizita la presedintele iranian Ahmadinejad, cativa rabini explica intr-o emisiune televizata motivul pentru care au o atitudine contrara sionismului. Aflam ca chiar si in 1944 puteau fi salvati multi dintre evreii din Ungaria, deoarece nazistii flamanzi fiind dupa fonduri au fost deschisi unei astfel de intelegeri „ evrei contra bani „ , insa ELITELE bogatane sioniste n-au fost de acord. Si este evident ca nu doreau asa ceva din moment ce ele chiar FINANTASERA nazismul:

http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/05/nazismul-partea-2-finantatorii-si-sustinatorii-national-socialismului/

Si o facusera deoarece au avut nevoie atat de declansarea razboiului cat si de holocaust, pentru crearea mai apoi a unui zid concentric protector, a unui formidabil sistem ( inclusiv legislativ ) anti antisemitism in spatele caruia sa-si faca nestanjeniti de cap.

De aceea dr. Nahum Goldman ( 1894 – 1982 ), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
„ Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre „

Iar acei rabini observa foarte bine folosirea holocaustului ca formidabila unealta si nu sunt de acord cu aceasta. Mai spun ei ca marea problema din Orientul Apropiat este actuala formula de stat a Israelului, generatoare de mega probleme voite. Amintesc ca sute de ani evreii aveau comunitati ce traiau in buna intelegere cu musulmanii, pana cand sionistii s-au gandit ca nu este bine asa ...

In aceasta chestiune si eu zic la fel ca ei. Aici sta sursa multor rele: activitatea ELITELOR atat pe plan mondial, cat si in Orientul Apropiat. Dar opiniei publice i se ascunde acest lucru prin mass-media manipulatoare si prin clasa politica marioneta.

RAZBOI “ ATIPIC “
Dupa cum deja ati observat, actuala desfasurare a actiunilor din Gaza este mult diferita de “ tiparul “ cu care de zeci de ani ne obisnuiseram. Israelul parca face tot ce-i sta in putinta sa-i sara lumea in cap. Apar pe mapamond manifestatii contra actiunii sale cu mult mai mari si cu mult mai numeroase decat in trecut. Stiind ca ELITELE n-au dat dovada in istorie de nici un fel de scrupul umanitar, nici macar fata de poporul evreu, ca ei au declansat mega criza economica mondiala actuala si ca au nevoie si de un mare razboi pentru crearea unui cumul de crize pentru a veni cu “ solutia “ GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, putem presupune ca daca nu acesta va fi inceputul celui de al treilea razboi mondial, atunci este sigur o tatonare a sa.