Pages

Tuesday, December 16, 2008

Sectoristul Ticu Dumitrescu striga securistii, prin puii lui. Cezar Ivanescu murdarit post-mortem. Otrava Ticu se raspandeste si dupa moarte prin EvZ

Stimata redactie a Evenimentului Zilei,
Va semnalez faptul ca articolul "Testamentul lui Ticu: deconspiraţi-i pe securişti!", semnat de Mihai Minca, Vlad Odobescu (sambata, 6 decembrie 2008) contine numele lui Cezar Ivanescu intr-o asociere falsa si denigratoare.



Redau pasajul: "Printre cei care au primit verdict de colaborare cu Securitatea se numără Rodica Stănoiu, fost ministru al justiţiei, Mona Muscă, fost ministru al culturii, magistratul Florica Bejenariu, istoricul Constantin Bălăceanu Stolnici, jurnalistul Cornel Ivanciuc, oamenii de cultură Mircea Iorgulescu, Cezar Ivănescu sau prelaţii Andreicuţ, Pimen şi Corneanu. (Andreea Pocotilă)"
Va anunt inca o data si pe aceasta cale ca Cezar Ivanescu nu a primit niciodata nici un act de la CNSAS care sa il inculpe in vreun fel, cu atat mai putin vreo notificare sau vreun asa-zis verdict de colaborare.
In virtutea dreptului la adevar, la imagine si la demnitate al unui mare scriitor roman mort in conditii suspecte si ca urmare a acelui atac declansat de Mircea Dinescu in data de 29 ianuarie 2008, prin agentia NewsIn, va rog sa imi acordati un drept la replica conform legislatiei in vigoare.
Va reamintesc ca numele lui Cezar Ivanescu nu a apare citat nici in Monitorul Oficial si nici in vreun alt act emis de vreo institutie a Statului Roman in legatura cu un 'asa-atribuit' verdict de colaborare cu securitatea. Daca dvs. detineti orice alte informatii sau documente emise de institutii ale Statului Roman va rog sa le faceti publice si sa va sustineti afirmatiile cu acte probatoare. In caz contrar consider ca afirmatia continuta in articolul citat este una pur-denigratoare facuta din rea-intentie si o asociez unei calomnii prin presa.
Va multumesc, cu speranta ca nu veti ignora adevarul,
Clara Arustei
(fiica poetului)

Va rog de asemenea sa accesati (Cezar Ivanescu, documente audio cutremuratoare) si multele scrisori deschise semnate de Cezar Ivanescu si adresate atat Presedintelui Romaniei Traian Basescu cat si Presedintelui USR Ambasador Nicolae Manolescu:

http://www.youtube.com/watch?v=mUm_oL57QNU
http://www.trilulilu.ro/alki/7b93a2daf99af0
http://www.trilulilu.ro/alki/1311589f61b629
http://www.trilulilu.ro/petronius52/8a30f25b1e003c
http://in-memoriam-cezar-ivanescu.blogspot.com/

Nota 1 VR: IPS Andrei Andreicut a dovedit in instanta ca nu a colaborat niciodata cu Securitatea. Campania murdara impotriva Ortodoxiei si a preotimii romane a fost declansata de CNSAS prin venalii Ticu Dumitrescu si Mircea Dinescu. Acest lucru nu va fi uitat niciodata.

Nota 2 VR: Ticu Dumitrescu a fost un agent distructiv al rezistentei romanesti anticomuniste ante si post-decembriste, decorat chiar de Nicolae Ceausescu cu Ordinul Muncii Clasa a III-a. NU acccept expresia "despre morti numai de bine" in cazul "Ticu". Si despre Nicolski ar trebui sa vorbim de bine?! Dovezile colaborarii "anticmunistului" cu regimul comunist si ale colegului sau de gasca, Dinescovici, aici:

Fata ascunsa a lui Constantin Ticu Dumitrescu

Cu masca/Fara masca

Deocamdata va prezentam doar cateva documente despre calitatea morala de a da verdicte a lui Ticu Dumitrescu, membru al Colegiului CNSAS si al Comisiei Tismaneanu I. Fara comentarii. Tot aici veti afla in curand cine l-a creat pe Mircea Dinescu - absoventul Academiei de Partid "Stefan Gheorghiu" - si ce ii leaga pe cei doi animatori anti-ortodocsi.

Seful de Santier Dumitrescu si brigada sa - "un nucleu de comunisti" - in Organul PCR "Scinteia" din 1988
Ceausescu ii confera tovarasului Ticu Dumitrescu Ordinul Muncii clasa III
Ticu Dumitrescu – coloana a II paragraful 3
Expunerea de motive pentru decorare - colegii lui Ticu Dumitrescu
Ticu Dumitrescu dovedeste o “buna pregatire politica si ideologica” conform cu standardele PCR
Securitatea si “obiectivul” Ticu Dumitrescu
Un fost subaltern despre maistrul Ticu Dumitrescu p. 1, p. 2
Detinutul politic Ion Militaru despre Ticu Dumitrescu in inchisoare: "un tortionar"


"MA DOARE IN CUR ca sunt incompatibil!" - MIRCEA DINESCU, secretar de stat

MIRCEA DINESCU urma sa fie deferit Justitiei de Cezar Ivanescu

FOTO DOCUMENT: Secretarul UTC al USR Mircea Dinescu, dupa stagiul de la Securitate si absolvirea Scolii de cadre a PCR "Stefan Gheorghiu", intampinandu-l cu pixul in mana pe seful Partidului, Nicolae Ceausescu... Azi, "poetul-portofel" taie si spanzura la CNSAS!
VEZI SI: Cezar Ivanescu il acuza pe Dinescu de complicitate in cazul mortii lui Marin Preda

No comments: