Pages

Wednesday, November 19, 2008

Reactii bune peste Prut la articolul "Tomac, Yes You Can!". Doar "Ochii dulci ai lui Putin pentru Zinaida" il intrece, inca, pe Blogosfera Unimedia.md

Ma bucur ca Scrisoarea Deschisa catre Presa Basarabeana intru apararea crezului romanesc si a tanarului Eugen Tomac a avut un astfel de ecou: peste 1000 de accesari pe Unimedia.md si zeci de comentarii. Am primit si eu multe reactii de la Bucuresti si nu numai, din medii diferite, specializate; am urmarit, de asemenea si reactiile de la Chisinau. Pro si contra, evident. Multe din cele din Basarabia, parte a campaniei de dezinformare si diversiune anti-romaneasca, demonstreaza din nou, din prostia actorilor/figurantilor, caracterul josnic si limitat al celor care sunt impotriva noii generatii de politicieni basarabeni reprezentata ideal de Eugen Tomac. Un jalnic colaborator al oricaror forte anti-Romania, propagandist infocat pro-homosexualitate, imi face, saracul, (anti)reclama pe site-ul lui: Candidaţi PDL sau candidaţi PPCD?! 43 Comentarii » .
In alt registru, Tudor Darie, tanarul coordonator de la Unimedia, publica pe blogul lui o Precizare referitor la replica jurnalistului român Victor Roncea. Folositoare si nu prea. Personal, ma indoiesc ca expertii SIS nu-si baga nasul pe unde vor ei, peste Prut. Oricum, ii multumesc pentru profesionalismul de care a dat dovada in tratarea problemei Stela Popa-Eugen Tomac.
Altfel, toate bune si pe curand!

No comments: