Pages

Friday, November 21, 2008

Astazi: "Iarna Demografica- Declinul Familiei" la Bucuresti

Problematica scaderii drama­tice a populatiei Romaniei, care se preconizeaza ca in 2100 ar putea ajunge la 8-9 milioane, este abordata astazi in cadrul conferintei care precede lansa­rea documentarului "Iarna Demo­grafica". Evenimentul, or­ganizat de Asociatia Provita, are loc la Cinemateca Romana - Sala Eforie incepand cu ora 19.00. Premiera romaneasca a filmului va beneficia de o pre­zentare facuta de Vasile Ghe­tau, director al Centrului de Studii Demografice "Vla­dimir Trebici" al Academiei Romane, care va lansa si volumul "Raz­boiul impotriva populatiei: eco­no­mia si ideologia contro­lului mondial al populatiei" de dr. Jacqueline Kasun.
“Iarna Demografica - Declinul Familiei” este primul dintr-o serie de documentare care exploreaza fiecare aspect al declinului demografic care deja se face simtit. “Iarna Demografica - Declinul Familiei” este filmul pe care adeptii corectitudinii politice, ai controlului populatiei, ecologistii radicali si promotorii “culturii mortii” n-ar vrea sa il vedeti.
“Iarna Demografica - Declinul Familiei” va dezvaluie consecintele dramatice ale stilului de viata “modern”, marcat de declinul familiei si al moralitatii, de banalizarea avortului si “normalizarea” homosexualitatii, de influenta otravitoare a majoritatii mass-media si a “culturii Hollywood” care inoculeaza egoismul, frivolitatea si fuga de responsabilitate.
Mai mult la AlterMedia
Invitatie la film: “Iarna Demografica - Declinul Familiei”

No comments: