Pages

Wednesday, November 19, 2008

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, in deplasare la Chisinau pentru Eugen Tomac si "Colegiul Basarabia"

Mediafax: Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, Elena Băsescu, secretar general al Organizaţiei de Tineret a PDL, a fost prezentă, luni, pentru scurt timp, la începutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al democrat-liberalilor.
Elena Băsescu a venit în sediul PDL din strada Valter Mărăcineanu doar pentru câteva minute, ea discutând cu principalii coordonatori ai campaniei electorale,Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Emil Boc.
În calitate de lider al Organizatiei de Tineret PDL, Elena Băsescu este implicată în campania electorală pe care candidatul PDL în Colegiul care include Europa de Est şi Asia, Eugen Tomac, o desfăşoară la Chişinău.
De altfel, Elena Băsescu a fost "detaşată" la Chişinău în ultimele două săptămâni, pentru a-i face campanie electorală lui Eugen Tomac. Acesta are 26 de ani şi este consilier personal al preşedintelui Traian Băsescu pentru relaţia cu românii de pretutindeni.
ZIUA: Elena in Moldova
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu - liderul Organizatiei de Tineret al PD-L, se ocupa de campania electo­rala pe care candidatul parti­dului in Colegiul care include Europa de Est si Asia, Eugen Tomac (n.r. - consilierul perso­nal al sefului statului pentru relatia cu romanii de pretu­tindeni), o desfasoara la Chisi­nau. In ultimele doua sapta­mani, Elena s-a aflat mai mult in capitala Republicii Moldova, dar ieri mezina familiei prezi­den­tiale si-a facut timp sa partici­pe la sedinta sapta­ma­nala a partidului, unde a dis­cutat cu liderii formatiunii timp de cateva minute. (I.S.C.)
De la stanga la dreapta: fostii detinuti politici in temnitele rusesti din Transnistria Tudor Popa si Alexandru Lesco, europarlamentarul PDL Maria Petre, Elena Basescu, Eugen Tomac, Dorin Chirtoaca si putin din fostul lider al Ligii Studentilor Viorel Badea (contra-candidatul lui Petre Roman la Senat)

No comments: