Pages

Thursday, September 11, 2008

In atentia SRI si a ONG: Guvernul vrea sa impuna un vaccin care aduce sterilitatea si moartea. Gardasil: o afacere de milioane cu riscuri similare


In conditiile in care populatia Romaniei este in continua scadere iar avorturile in masa de dupa 1989 au provocat un adevarat genocid - cifrele depasesc peste 10 milioane de prunci ucisi - Guvernul vrea sa impuna, obligatoriu, din aceasta toamna, introducerea in scoli a unui vaccin controversat care poate provoca atat infertilitatea cat si moartea. Asociatiile pro vita, crestine, civice, jurnalistice sunt chemate sa stopeze aceasta grava ilegalitate care ascunde atat o afacere murdara cat si un atentat la adresa viitorului natiuni. Este dreptul si datoria fiecarui parinte sa refuze orice vaccin asupra copilului sau. Asociatiile responsabile sunt solicitate sa se uneasca si sa adreseze reprezentantilor oficiali ai Romaniei, Bisericii Ortodoxe Romane, Parlamentului, o cerere imperativa argumentata pentru oprirea acestui abuz. ACTIONATI ACUM!

Opriti administrarea "obligatorie" a vaccinului GARDASIL/SILGARD, destinat oficial imunizarii impotriva virusului HPV, dar cu riscuri de sterilitate si moarte!

Populatia Romaniei s-ar putea diminua cu 21%, adica la 16,92 milioane de locuitori pana in anul 2060. Astfel, potrivit previziunilor publicate, in luna august, de biroul european de statistica Eurostat, citat de NewsIn, tara noastra va inregistra una dintre cele mai accentuate scaderi din Uniunea Europeana, alaturi de Bulgaria, Letonia, Lituania si Polonia. Numarul locuitorilor Romaniei ar putea scadea de la aproximativ 21,42 milioane de persoane in 2008, la 19,62 milioane de locuitori in 2035, respectiv 16,92 milioane de persoane in 2060. In aceasta situatie, Romania s-ar clasa pe pozitia a patra intre tarile cu cel mai mare spor negativ al populatiei. De asemenea, datele prezentate de biroul european de statistica indica o imbatranire a populatiei, generata in special de reducerea fertilitatii si de cresterea sperantei de viata.

Potrivit unui studiu al Population Services Romania, filiala locala a organizatiei americane Population Services International, intre 1989, respectiv 1990 si 2000 au fost inregistrate 11 milioane de avorturi. Cifrele nu includ intreruperile din clinicile care nu monitorizeaza fenomenul, consemna British Medical Journal intr-un articol din 2005. Incurajarea avorturilor pe banda rulanta prin campanii profesioniste, dirijate si stimultate financiar din exterior, este o activitate subversiva, anti-nationala, care ar trebui sa se afle cel putin in atentia Serviciului Roman de Informatii (SRI). Un calcul sumar arata ca Romania ar fi putut avea un alt rol in Uniunea Europeana si in lume daca ar fi avut o populatie de 35.000.000 de oameni, dintre care peste o treime ar fi reprezentat noua generatie. Exponential, cu totul alta ar fi aratat Romania azi si in 2060, anul luat drpet referinta de studiul Eurostat. In schimb, din aceeasi statistica aflam ca gradul de dependenta a persoanelor varstnice, calculat prin raportarea categoriei de varsta ce depaseste 65 ani la populatia activa, va creste in Romania de la 21,3%, la 65,3% in 2060.

In atentia aceleiasi structuri destinate apararii Romaniei, SRI, trebuie sa se afla si incercarea agresiva de a se impune romanilor un vaccin respins in mai multe state din America si in Canada, pentru efectele sale adverse. Trebuie subliniat de la bun inceput ca anuntul recent facut de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, privind introducerea unui vaccin impotriva virusului HPV, asociat cancerului de col uterin, incepand chiar cu acest an scolar este ulterior unui vizite interesate facute in tara noastra in luna mai de fostul secretar de stat american din Guvernul democrat al lui Bill Clinton, Madeline Albright. Vezi Alerta: Albright ne aduce moarte si sterilitate.

In prezent, fost sefa a diplomatiei democratilor americani conduce firma de consultanta si lobby Albright Strategy Group, contractata de compania care produce vaccinul Gardasil/Silgard, Merck Sharp & Dohme (MSD). Asadar in aceasta calitate, de angajata cu contract a MSD, a facut Madeline Korbel Albright vizita sa in Romania, in luna mai, cand s-a intalnit si cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu presedintele Traian Basescu. Oriunde in lume, a profita de o postura oficiala actuala sau anterioara pentru a promova un interes privat se numeste trafic de influenta, de data aceasta la cel mai inalt nivel. Pentru ca premierul Calin Popescu Tariceanu nu a ezitat sa-si exprime sprijinul si entuziasmul Guvernului sau pentru implementarea Afacerii Gardasil/Silgard, un plan financiar estimat la mai multe milioane de euro, care se vor inmulti corespunzator si "obligatoriu" in fiecare an. Chiar daca pare destinat unor eforturi nobile, imunizarea impotriva Human Papilloma Virus - un virus transmis pe cale sexuala si asociat intr-o masura cancerului de col uterin - nu trebuie exclus factorul profit, compania Merck Sharp & Dohme estimand ca ar putea atinge 4 miliarde anual doar in SUA. De unde si de ce aceasta graba la noi de a injecta imediat fetitele incepand cu cele de clasa a IV-a? Pentru ca in afara ministerului condus - dezastruos! - de liberalul Nicolaescu, nici un for medical national nu a fost consultat pentru a-si da avizul in acest caz. Iar la nivel international contestarile se tin lant.

ZIUA arata in articolul "Cobaii Americii", aparut la inceputul acestei luni, ca intr-un Raport special, din 30 iunie 2008, al organizatiei americane Judicial Watch se dezbat o serie de analize ale agentiei guvernamentale americane FDA - Food and Drug Ad­ministration , in care se manifesta ingrijorarea fata de efectele adverse asociate Gardasil. Astfel, tinere paciente reclama de la dureri de cap, ameteli, stari de voma, aparitia unor negi pe fata sau corp pana la infectii ale cailor respiratorii, dureri de dinti sau chiar pierderea cunostintei si paralizii. S-au inregistrat de asemenea cateva zeci de decese, insa Judicial Watch apreciaza ca, si in cazul in care "ar fi vorba de simple coincidente, dat fiind faptul ca exista inca multe necunoscute privind siguranta completa a Gardasil acestea nu pot fi pur si simplu ignorate". Si in Europa s-au raportat doua decese survenite brusc la femei carora li se administrase Gardasil. Unul dintre cazuri a aparut in Austria, celalalt in Germania. Cu toate ca, in ambele cazuri, nu s-a putut stabili cauza decesului si nici relatia dintre acestea si Gardasil, Agentia Europeana a Medicamentelor - EMEA - a anuntat ca va continua monitorizarea atenta a sigurantei in utilizare a medicamentului Gardasil si, in cazul aparitiei unor informatii noi care pot avea impact asupra raportului beneficiu/risc, va lua masuri adecvate.

Raportul, semnat de presedintele Judicial Watch, Thomas Fitton, de Directorul de Investigatii Christopher J. Farrell si de cercetatorul principal Tegan N. Millspaw, conchide astfel:

"Judicial Watch este ingrijorat de dovezile detaliate privind efectele adverse reclamate FDA in asociere cu Gardasil. Merck a dezlantuit o campanie agresiva de lobby la nivelul Guvernelor unor state pentru a impune obligatoriu vaccinul HPV pentru tinerele fete. Luand in considerarea toate problemele legate de Gardasil, cea mai buna politica de sanatate ar fi sa fie reevaluat gradul de siguranta al acestuia si sa fie interzisa distribuirea sa catre minori. In cel mai rau caz, Guvernele trebuie sa reconsidere orice efort de a impune si promova acest vaccin pentru copii".

Merck & Co este o companie controversata cu o lunga istorie a unor fapte nesanatoase pe piata farmaceutica. Suspendata temporar in 2006 din Association of the British Pharmaceutical Industry pentru practici nepermise, Merck & Co este subiectul mai multor cercetari federale americane si procese judiciare soldate cu despagubiri de zeci de milioane de dolari. Cele mai importante scandaluri publice legate de medicamentele Merck privesc produsul anti-inflamator VIOXX, destinat tratarii artritelor dar considerat ulterior vinovat de producerea mai multor decese prin atac de cord. Tot pentru Vioxx, pe 20 mai 2008, Merck & Co a fost gasita vinovata de Curtea federala americana pentru folosirea unor tactici inselatoare de marketing pentru promovarea acestui medicament, 30 de state americane fiind obligate sa imparta despagubirile de 58 de milioane de dolari, in ceea ce s-a constituit in SUA drept cel mai mare caz multi-statal impotriva unei companii farmaceutice. Conform hotararii Curtii, pana in 2018, orice campanie de publicitate a firmei Merck & Co este verificata de Food and Drug Administration si poate fi schimbata sau amanata la cererea FDA.

In acest moment, Merck & Co este cercetata de FDA pentru un alt medicament, aparent banal, folosit pentru tratarea astmei si a rinitelor alergice, SINGULAIR, care pare a fi raspunzator insa si de inocularea unor stari de depresie cronica duse pana la extrem, respectiv sinucideri. Profitul Merck pentru Singulair a fost anul trecut de 4.3 miliarde dolari.

Vezi si
Vaccinul anti-HPV Gardasil - Silgard: Pericol de moarte!
Arhiva de documente si inregistrari video
VACCINARE CU SILGARD? NU, MULTUMIM!
http://www.nuvaccinurilor.blogspot.com/

2 comments:

saccsiv said...

Bertrand Russell , in “Impactul Ştiinţei În Societate „ scria :

" Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. "
Cred ca deja cam pe aici s-a ajuns . Totusi , voi forta un pic , poate ca niste semne de intrebare vor apare .

Radacinile companiei Merk (producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD ) pornesc din 1668 , cand Friedrich Jacob Merck pune bazele "Engel-Apotheke" (Angel Pharmacy) in Germania . Farmacie ingereasca ? Da , dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884 . Sigmund Freud , autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens . Tot ei au patentat si MDMA ( popular , ecstasy ) .

In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite , Merck KGaA , care a fost insa confiscata in 1917 in timpul primului razboi mondial . Figureaza acum a fi companie independenta , a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic . Este membra a COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) si asta spune de la sine foarte multe .

Pentru a intelege , sa amintim ca acest CFR a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . De atunci si pana acum a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney .

Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ .

Chester Ward, amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :

“ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial. “

Foarte important , fondatorii CFR sunt aceeasi cu cei ai Federal Reserve , cea care figureaza a fi banca nationala a SUA dar in fapt nu este decat un cumul de mega capitaluri private , ale ELITELOR .

Revenind la MerK , sa vedem cine ii sunt directorii conform site-ului oficial . Veti observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important .

Raymond Gilmartin

A fost presedinte pana in 2005, profesor la Harvard Business School si director la Microsoft si General Mills.

Cine se aseamana se aduna . In 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri EUGENISTE .

Directori Merk :


William B. Harrison Jr. ( 1943 - )

Presedinte JPMorgan Chase ( Rockefeller ) , membru Council on Foreign Relations , membru fratia Zeta Psi .


Thomas H. Glocer

Chief Executive Officer la Reuters Group PLC . Director, Reuters Group PLC.

Reuters Group PLC a fost fondata de Israel Beer Josaphat , ce mai apoi si-a schimbat numele in Paul Julius Baron von Reuter ( 1816 – 1899 ) . Actualmente este printre primele trei cele mai mari agentii de presa pe plan mondial .


Steven F. Goldstone

Chairman si Chief Executive Officer, RJR Nabisco, Inc.; Non-Executive Chairman, ConAgra Foods, Inc. Director Greenhill & Co., Inc.

RJR Nabisco, Inc., un conglomerat format in 1985 din Nabisco si R.J. Reynolds Tobacco Company. Kohlberg Kravis Roberts & Co a prelut controlul asupra sa in 1988 printr-o masinatiune in care au avut interes Shearson Lehman Hutton , Morgan Stanley, Goldman Sachs, Salomon Brothers si Merrill Lynch , adica spuma spumelor sectorului financiar bancar planetar . Este implicata in spalare de bani pentru mafia si alte grupari ale crimei organizate .

ConAgra Foods, Inc. este cel mai mare producator de produse alimentare pentru supermarketuri si restaurante din America de Nord . Fondata in 1919 . Legaturi stranse de afaceri cu Procter & Gamble ( NOTA 1 ) si Nabisco.

Greenhill & Co., Inc. banca de investitii mica dar strategica , fondata in 1996 de Robert F. Greenhill unul din sefii Morgan Stanley.


Rochelle B. Lazarus

Chairman si Chief Executive Officer Ogilvy & Mather Worldwide . Director General Electric.

Ogilvy & Mather international advertising , acoperind toate ariile comunicarii: strategie de brand, creatie, cercetare, digital marketing, interactive, consultanta in relatii publice, promotional marketing, shopper & trade marketing, CRM, retail design, etc.

Clienti :

American Express

BP

Coca-Cola Company

DHL

DuPont

Ford

Gillette

IBM

Kodak

Kraft

Motorola

Nestle

Tobacco Institute

Unilever

Lor trebuie sa le “ multumim “ pentru manipularea si imbecilizarea prin publicitate .

General Electric Company, este cotata a sasea companie pa plan mondial si s-a format in 1892 prin unirea Edison General Electric Company si Thomson-Houston Electric Company printr-un aranjament al gigantului J. P. Morgan ( NOTA 2 ) . Sediul se afla in Rockefeller Center . Membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS .

Pe vremea cand avea sloganul “ noi aduce lucruri bune pentru viata “ au fost principalii furnizori ai suportului tehnic pentru fabricarea bombelor atomice lansate asupra Japoniei . Acum au sloganul “ imaginatia la lucru “ . La ce sa ne asteptam ?


Thomas E. Shenk, Ph.D.

Director, Cell Genesys, Inc.

Cell Genesys Inc dezvolta noi terapii pentru tratarea cancerului . Nici unul din produsele sale nu a primit inca aprobarea din partea Food and Drug Administration .


Anne M. Tatlock

Director, Fortune Brands, Inc.

Fortune Brands, holding fondat in 1969 sub denumirea de American Brands , redenumit in 1997. Include American Tobacco Company .


In concluzie , observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy , membra CFR , subordonata ELITEI planetare , cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun , nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime . O veche zicala zice ca omul se cunoaste dupa fapta sa . Intr-adevar , orice om poate gresi in viata dar dupa ce se pocaieste se schimba , insa acestia nu dau nici un semn de schimbare .

Sa vedem acum cine este individa care a promovat vaccinul in Romania .

Madeleine Korbel Albright ( nascuta Marie Jana Korbelová , evreica ) , ( 1937 - ) este prima femeie United States Secretary of State . Directoare la COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) .

In 1959 se marita cu Joseph Medill Patterson Albright .

Sefa intre 1981 si 1982 la Center for Strategic and International Studies ( NOTA 3 ) pentru Uniunea Sovietica si Europa de Est .

Co fondatoare in 1981 si presedinta a Center for National Policy.

Inainte de a deveni secretar de stat , a fost US Ambassador to the United Nations .

Este sfatuitoarea lui Barack Obama pe probleme de securitate nationala .

Faptul ca nu da doi bani pe viata plebei o dovedesc inclusiv propriile declaratii . Astfel , pe cand era la ONU , nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda , mai mult , a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara . De ce ? Pentru ca impartaseste parerile prietenului Henry Kissinger care spunea in 1974 :

“ Depopularea trebuie sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe pentru lumea a treia “

In 1996 , in emisiunea “ 60 de minute “ a postului CBS , Lesley Stahl i-a spus referitor la efectele sanctiunilor impotriva Irakului : “ Am auzit ca peste o jumatate de milion de copii au murit . Vreau sa spun ca sunt mai multi decat au murit la Hirosima “ . Raspunsul ei : “ Cred ca este o decizie grea dar pretul merita “

S-a opus United States resolution on Armenian genocide , fapt pentru care a primit critici din partea armenilor , dar putin ii pasa ei .

O ura deosebita are impotriva popoarelor ortodoxe , prin urmare a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei . Sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti , cand pe bombele lansate era scris “ Paste Fericit “ . Mult mai dragi i-au fost insa teroristii albanezi , in frunte cu Hashim-Thaci , seful UCK .

Tatal sau , Josef Korbel ( 1909 – 1977 ) , diplomat ceh pana la fuga sa din calea nazistilor . Mentorul secretarului de stat Condoleezza Rice . Fondatorul Graduate School of International Studies . Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) . Se vede foarte clar ca acest fundamental consiliu pentru politica americana nu are nici o treaba cu ceea ce s-ar numi nativi americani . Membrii sai nu trebuie sa se fi nascut macar in SUA . Ceea ce conteaza este sa apartina ELITELOR .


NOTE :


( NOTA 1 )

Clarence J. Gamble , stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti . Fondatorul Pathfinder International . Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului prin absortie in intreaga SUA , dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala .


( NOTA 2 )

J.P. Morgan ( 1837 – 1913 ) , un adevarat gigant in banci – finante , industrie . La inceputul secolului al XX-lea, jurnalistii de inalta clasa, precum Lincoln Steffens si Ida Tarbell, observau pentru prima data faptul ca America nu mai era condusa de politicieni, ci de marii oameni de afaceri.

John Pierpont Morgan s-a nascut intr-o familie bogata - o familie de bancheri importanti - si si-a inceput cariera in business-ul tatalui sau, la varsta de 19 ani. Dupa Razboiul Civil, Morgan a inceput sa investeasca in caile ferate si curand conducea industria transporturilor. El nu construia noi drumuri, ci le consolida pe cele cu probleme financiare, proces denumit “Morganizare”.

Programul sau era compatibil cu cele ale marilor corporatii, care doreau sa inlature competitia prin formarea trusturilor si monopolurilor. John D. Rockefeller a creat cel mai mare monopol - Standard Oil Company - care a adus ordine in industria petroliera, in care la momentul respectiv, predomina haosul. Cu exceptia lui Andrew Carnegie, nici un alt capitalist din tara, nu detinea atunci banii necesari pentru a forma astfel de trusturi uriase. Asa ca marii capitalisti ajungeau, in cele din urma, la J.P. Morgan si alti bancheri extraordinari de pe Wall Street.

Acesta a fost inceputul marii crize corporative din New York. Capitalisti puternici, precum Philip Armour – “regele” industriei alimentare pe-atunci - si Collis Huntington – “regele” industriei transporturilor s-au mutat in New York in 1890 pentru a fi aproape de marile case de investitii, precum Morgan & Co., Lehman Brothers, si Kuhn & Loeb.

Pana in 1895, New York ajunsese sediul principal al corporatiilor din SUA. Aproape jumatate din milionarii americani locuiau in metropola New York. Morgan controla cartelul Wall Street, considerat in perioada respectiva (asa cum este si astazi) “cea mai mare putere financiara din istorie”.

La inceputul anilor 1900, in culmea puterii sale, Morgan domina 100 de corporatii cu active de peste 22 miliarde USD.

UN MILARD IN ACEEA VREME ECHIVALA CU APROXIMTIV 190 MILIARDE AZI . Deci vorbim de aproximativ 4200 de miliarde ...

Printre ele se afla si prima corporatie care avea active de mai multe miliarde – U.S. Steel. Morgan a format acest imens trust al otelului in 1901, din fabricile pe care le achizitionase de la Carnegie .

( NOTA 3 )

Center for Strategic and International Studies este un think tank pe politica externa fondat in 1964 de Arleigh Burke si David Manker Abshire , ultimul fiind si seful National Security Group ( ce include si State and Defense Departments, U.S. Information Agency , Central Intelligence Agency ) . Fost director la Proctor & Gamble .

Centrul i-a avut sefi pe greii : Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, William Cohen, George Argyros si Brent Scowcroft .

Analizele lor includeau terrorism, homeland security, energy, trade si technology.

http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-05/505670/Detalii-despre-MERK-SHARP-%26-DOHME-%2C-produ---.html

Anonymous said...

Hmm .. pe cand patim ceea ce se intampla acum in Brazilia ? Campanie de steriliare pe fata. http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/09/03/fabrica-de-sclavi-episodul-2-continuare/

Partea proasta este cei mai neinformati sunt medicii pediatri si de familie. Ei stiu ca axioma suna "vaccinurile sunt bune" si le administreaza pe banda. MEdicul meu habar nu avea ce contine Gardasil (Silgard in Europa), iar despre adjuvantii din vaccinuri nici atat dar sustinea sus si tare ca-i bun, eficient etc. De bine , de rau, eu am acces la internet si din mail-uri sau site-uri mai aflu cate ceva. Dar ce ne facem cu parintii care nu stiu, iar fetele lor vor fi vaccinate aiurea?