Pages

Friday, September 12, 2008

S-a adeverit: Ungureanu e vizat in planurile fantasmagorice ale Guvernului "din umbra"

Pe 2 septembrie postam aici, in urma unei sesizari on-line: Turnatorul Hoisie il lauda la greu pe Mihai Razvan Ungureanu, viitorul "prim-ministru" al Guvernului-fantoma PDL-UDMR-PCM-Magyar Garda - Blogarita Lilick aduce un subiect interesant pe net (http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/09/faustii-vechi-si-noi-sau-andrei-plesu.html). Vehicularea numelui lui Mihai Razvan Ungureanu ca candidat potential-imaginar pentru postul de prim-ministru in viitorul Guvern. Dar, misto (vorba lui Columbeanu Jr), nu din partea PNL ci a... PD-L! Tare, nu!?
Dupa 10 zile planul este dat in vileag public. Cotidianul preia de la Realitatea TV o interventie a ministrului sub-Culturii, Adrian Iorgulescu. Cititi si va cruciti:

"Ministrul Culturii, Adrian Iorgulescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, că PNL nu exclude posibile discuţii cu PD-L pentru formarea unui guvern comun după alegeri în cazul în care Traian Băsescu îl va nominaliza drept prim-ministru pe Mihai Răzvan Ungureanu.
Întrebat dacă liberalii ar lua în calcul posibilitatea refacerii Alianţei D.A., Iorgulescu a răspuns că acest lucru este exclus atâta vreme cât Theodor Stolojan este candidatul PD-L pentru funcţia de prim-ministru: “Noi nu negociem nimic cu PD-L doar atâta vreme cât Theodor Stolojan este în fruntea lor, candidat de prim-ministru.Theodor Stolojan este un trădător”. Întrebat însă ce poziţie ar avea liderii liberali în cazul în care Traian Băsescu l-ar desemna drept premier pe Mihai Răzvan Ungureanu, fost ministru PNL, aşa cum se discută în cercurile de la Cotroceni, Iorgulescu a spus că în această situaţie partidul său ar fi deschis la discuţii."

Pentru ca nu sunt in tara nu stiu insa cine a plasat intrebarea "nevinovata". M-ar fi interesat...
De amintit si ca Stolojan ii solicita lui Ungureanu sa intre in PD-L.

Comentariul meu: Ha, ha, ha!
PS: Ungureanu, Politromu', scoateti banii!
Vezi si

No comments: