Pages

Saturday, May 24, 2008

Realitatea sau Homosexualitatea TV?

Unora le place si din Pro si din contra
Prin transmisiile de sambata de la Realitatea TV, homosexualii si-au asigurat, pe banii lui Vantu, de zeci de ori mai multa reclama decat tot festivalul lor de o saptamana platit gras din sudoarea lui Soros. In curand, Realitatea TV o sa intreaca pana si Pro Tv in "prelucrarile" prezentului, realizate parca de handicapati sufleteste importati la kilogram din Anti-Romania. "Moderatoarea" aia blonda cu voce sparta (chiar nu m-am straduit niciodata sa-i retin numele) ziceai cand ca-i homo cand ca-i lesbi iar asa-zisele reportaje si dezbateri au cuprins nu un raport egal de opinii pro si contra, ci, estimativ-ochiometric, peste 70 la suta opinii homosexuale sau/si pro-homosexualitate. Din persoanele selectate "la intamplare" de pe strada, nu stiu cum se face dar 99,9 la suta erau pro. Cu toate acestea, tot Realitatea prezenta studii in care arata cat de contra, adica "intoleranti", sunt romanii in marea lor majoritate. Mai sa fie! - nu se cam bat cap in cap cele doua manipulari ordinare?! La un moment dat o "reporterita" de pe teren - deci un angajat al postului care trebuie sa relateze de la fata locului, nu sa-si permita sa emita opinii - s-a apucat sa acuze membrii Partidului Conservator de ipotetice viitoare "violente anti-gay". Vlad Hogea de la PC, care era in studio, i-a explicat cu duhul blandetii ca nu poate sa introduca intr-o relatare, a priori, prezumtia de vinovatie asupra cuiva, doar pentru ca "asa vrea muschii ei" (asta e de la mine). Distinsa fatuca, sprijinita de blonda cu voce din galeata, i-a replicat cu aplomb lui Hogea ca ea n-a zis ca membri PC vor participa la violente ci ca ar putea participa la violente (moment solemn care n-a avut loc, oricum). Pacat ca Hogea, prea politicios fiind, n-a vrut sa-si duca lectia pana la capat si sa-i spuna obiectivitatii intruchipate ca, pe aceasta logica ingalata, si reporterii Realitatii ar putea participa la violente, doar-doar o iesi de-o stire mai in sange, pe placul lor. Acesta e doar un singur exemplu. Altul mai jos. Sunt, insa, cu toptanul.
Evident, daca ar face o analiza patrunzatoare, CNA ar putea sa le dea pseudo-jurnalistilor noii televiziuni - Homosexualitatea TV - o amenda usturatoare. Dar, mai stii, s-ar putea sa le placa... Asta pana le-o tranti Vantu o pala din Creta...

Realitatea TV despre homosexualitate: "cei toleranti ii spun iubire", ceilalti, adica"intolerantii", "spumega de ura instinctuala".

Din "stirea" de pe site-ul Realitatea TV:
"Homosexualitatea este catalogată de unii drept boală, biserica o anatemizează ca păcat de moarte, cei toleranţi îi spun iubire sau, cel puţin, diversitate. Cuvântul nu caracterizează însă şi percepţia majorităţii românilor despre relaţiile de acelaşi sex. Eforturile de ieşire din anonimat a comunităţii gay după legalizarea relaţiilor homosexuale în România au fost permanent contestate, inclusiv prin violenţă. Conform unui studiu de anul trecut, doar 34 la sută dintre români cred că homosexualii ar trebui acceptaţi.
"Sunt oameni care spumegă din ură instinctuală."
Unul dintre homosexualii români şi-a exprimat opinia faţă de intoleranţa cu care este privită orientarea sa sexuală. VEZI AICI " - unde ni se serveste o asa-zisa prezentare nefiltrata a vietii unui biet "gay" discriminat in Romania.
In fapt, avem de a face cu o agresiune de tip soft transmisa fara nici un fel de contrabalansare fireasca si care este receptata ca atare de orice copil sau adolescent prezent in miezul zilei la televizor. Ceea ce, de altfel, au si urmarit autorii acestei operatiuni impotriva dumnezeiescului din om.
Bine observa Bogdan Stanciu: este semnificativ faptul ca grupurile care au organizat sau sprijinit manifestarile anti-normalitate sunt aceleasi cu cele care au intreprins demersurile impotriva icoanelor sau a religiei in Scoli. Si, as mai adauga, exact aceleasi care fac propaganda pentru independenta ilegala a Kosovo, autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, "federalizarea" Romaniei, exacerbarea drepturilor minoritatilor (unele chiar inventate), indepartarea basarabenilor de tara lor mama, "Raportul Final" anti-Romania, etc, etc. As putea continua, dar mi-e prea scarba.

2 comments:

Anonymous said...

MINERIADA PERVERSĂ ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI
La inceput au fost bandele de bolşevici, apoi ceferiştii, apoi minerii, activiştii fsn şi securiştii; cu kalaşnicoave, tancuri, taburi, cu bâte, topoare, răngi, lanţuri, ciomege au încercat, de la 1917 încoace, să zdrobească rezistenţa anti-comunistă şi anti-ruso-sovietică a românilor - care au umplut lagărele, puşcăriile, gropile comune şi Siberiile. Ţara trebuia fărâmiţată şi îngenuncheată; Ardealul, Banatul, Moldova şi Dobrogea rupte şi oferite vecinilor, iar românii spălaţi pe creier şi transformaţi într-o turmă "xenofobă", "rasistă", "fundamentalistă", "fascistă", "legionară" - vinovată de holocaust şi de toate relele lumii.

"Elitele" politice, artistice şi culturale ale României s-au încolonat sub steagurile neo-kominternismului comandat de la Moscova şi s-au alăturat cruciadei împotriva românismului, a Statului Unitar Naţional Român, a limbii, culturii şi civilizaţiei tradiţionale româneşti, a lui Eminescu, Eliade, Cioran, Ţutea, a Bisericii Ortodoxe, a Icoanelor, a Familiei, a Bunului Simţ, a Decenţei şi Normalităţii. Ca niciodată în istorie, o ţară este condamnată în totalitate - "România a ucis, a ucis, a ucis!" - un popor este culpabilizat şi osândit în esenţă sa şi vânat, cu toate armele posibile, în Italia şi super-civilizata-toleranta Europă.

"Noi muncim nu gândim" - sloganul sub care, în 1990, minerii şi activiştii securisto-fesenişti zdrobeau capetele anti-comuniştilor români - a "evoluat" la "Noi facem sex anal cu duşuri aurii, nu copii" - lozinci sub care activiştii homosexuali, puternic finanţaţi şi susţinuţi de organisme internaţionale, au pornit mineriada împotriva poporului român. Nu condamnăm homosexualul (un bolnav pentru sănătatea căruia ne rugăm), ci homosexualitatea, prozelitismul agresiv, exhibiţionismul pe străzile Bucureştiului, pervertirea sufletelor nevinovate ale copiilor, superioritatea agresivă a anormalului asupra normalului, condamnăm ura lor viscerală împotriva societăţii tradiţionale româneşti şi împotriva lui Dumnezeu.

Le cerem doar decenţă, bun simţ, respect faţă de majoritatea covârşitoare a neamului din care s-au născut, şi păstrarea în intimitate a ceea ce Dumnezeu a orânduit să fie actul intim şi sublim al creaţiei umane.

Anonymous said...

"Le cerem doar decenţă, bun simţ, respect faţă de majoritatea covârşitoare a neamului din care s-au născut, şi păstrarea în intimitate a ceea ce Dumnezeu a orânduit să fie actul intim şi sublim al creaţiei umane."

Cum se poate cere decentza de la activistii indecentzei?