Pages

Saturday, May 24, 2008

Asociatia Provita denunta "mafia roz" a homosexualilor infiltrati in Primariei Capitalei

[Bucuresti, 23 mai 2008] Dosarul aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti prin care o organizatie nonguvernamentala a cerut anularea autorizatiei emise de Primaria Capitalei pentru organizarea marsului homosexualilor a fost amanat din motive procedurale. Cauza se va judeca vineri, 30 mai.
In cazul in care va fi favorabila reclamantului, decizia instantei poate constitui un precedent important pentru viitoarele manifestari de acest fel.
Motivandu-si actiunea prin “necesitatea protejarii minorilor de efectele propagandei homosexuale”, Asociatia “Provita pentru nascuti si nenascuti” – filiala Bucuresti a reclamat anularea actului administrativ prin care Primaria Bucuresti a autorizat desfasurarea marsului public al homosexualilor.
Asociatia a emis urmatoarea
DECLARATIE DE PRESA
1.
In ce priveste dosarul aflat pe rolul Tribunalului Bucuresti, in care a reclamat anularea autorizatiei pentru manifestatia homosexualilor de maine, 24 mai, din Bucuresti, Asociatia “Provita” acuza refuzul, cu rea vointa, al Primariei Bucuresti de a elibera o copie a protocolului incheiat cu Asociatia “Accept” pentru desfasurarea paradei homosexualilor. Din acest motiv, dar si pentru ca reprezentantul juridic al Primariei, prezent la Tribunal, a refuzat sa inmaneze instantei actul in cauza motivand ca “nu il are” si ca “nu are cunostinta de existenta acestuia”, desi evenimentul este de notorietate publica, judecarea solicitarii de constatare a ilegalitatii marsului homosexualilor a fost amanata.
Instanta a pus in vedere Primariei comunicarea actului in cauza pana la urmatorul termen, stabilit pentru 30 mai.
Desi nu isi produce efectele asupra manifestatiei de maine a homosexualilor, eventuala solutionare favorabila a cererii noastre va constitui un precedent important.
Considerand, din experienta anilor trecuti, ca marsul homosexualilor are caracter obscen si are ca scop real prozelitismul si propaganda in favoarea relatiilor sexuale intre persoane de acelasi sex, Asociatia “Provita”, in urmarirea obiectivelor sale statutare si legitime de protejare si promovare a drepturilor copiilor, a reclamat in instanta legalitatea desfasurarii pe spatiul public a unei astfel de manifestari care poate avea implicatii grave asupra dezvoltarii firesti a minorilor, lipsiti de discernamantul necesar pentru judecarea critica a unor astfel de manifestari.
2. Acuzam public “Accept”, ai carei reprezentanti au declarat fatis ca doresc “egalitate deplina in drepturi”, deci inclusiv dreptul la adoptie de copii, pentru tentativa de racolare de noi adepti intru practicarea unui comportament deviant, asociat cu numeroase probleme, printre care media de viata cu pana la 25 de ani mai scazuta si riscul mult crescut la imbolnavirea de SIDA si alte boli cu transmitere sexuala ale homosexualilor, raportat la populatia heterosexuala.
3. Felicitam si invitam la coalizare, pentru viitor, toate asociatiile civice si grupurile de reflectie care, pe parcursul acestei saptamani, si-au manifestat, mult mai pregnant decat in anii anteriori, adeziunea la valorile traditionale si opozitia fata de pretentiile aberante ale unei comunitati infime, dar obraznice si agresive.
Invitam in acelasi timp pe toti romanii sa constientizeze ca in spatele manifestarilor de tip “Gayfest” stau aceleasi organizatii, extrem de bine dotate financiar, care au incercat, fara succes, eliminarea din scolile publice a simbolurilor religioase si a studiului religiei.
4.
Indemnam pe toti cetatenii responsabili ai Romaniei sa evite prezenta lor sau a copiilor lor, maine, in zona in care se va desfasura “parada mandriei homosexuale”.
5. Solicitam deputatilor sa finalizeze si sa voteze modificarea Codului Familiei in sensul definirii casatoriei ca “uniunea liber consimtita intre o femeie si un barbat”, asa cum au facut-o colegii lor din Senat, pentru a stopa incercarea de desfiintare a institutiei familiei de catre liderii homosexualilor romani si aliatii acestora.
6. Felicitam conducerea Partidului Conservator, care a anuntat organizarea, duminica, a unui miting pentru valorile familiei. Partidul Conservator este singura formatiune politica din Romania care s-a exprimat clar in aceasta chestiune.
23 mai 2008
Presedintele Asociatiei, Bogdan I. Stanciu

No comments: