Pages

Friday, May 23, 2008

Homosexualii sunt agreati de liberali si democrat-liberali pretinsi "de dreapta" si "populari"

La Conferinta noastra de azi au participat (de la stanga la dreapta): prof dr Pavel Chirila, Asociatia Christiana si Grupul de Reflexie pentru Protectia Familiei, Parintele Teodor Peiu, preotul Spitalului de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" si membru al Comisiei de Etica a AZEC, Razvan Codrescu, AZEC, Parintele Fabian Mariut, responsabil cu pastorala familiei în Arhidiecezei Romano-Catolica de Bucuresti, subsemnatul, care a prezentat punctul de vedere al cultului musulman trimis de Muftiului Iusuf Murat si Bogdan Stanciu, Asociatia Pro Vita si Alianta Familiilor din Romania.
S-au prezentat aspecte legate de homosexualitate din punct de vedere medical, teologic, juridic si jurnalistic, mass media fiind rugate sa prezinte cu responsabilitate propaganda agresiva publica a homosexualilor. S-a evidentiat lipsa de respect fata de majoritate a adminstratiei locale si centrale pretinse de dreapta, care ar trebui, conform doctrinei liberale sau populare, sa apere Familia, Scoala si Biserica.
Atat parintele Peiu (care a reprezentat Comisia de Etica a AZEC) cat si parintele Fabian (care a reprezentat oficial Arhiepiscopia Romano-Catolica) au explicat pacatul pe care il reprezinta homosexualitatea din perspectiva ortodoxa si, respectiv, catolica.
Redau mai jos pozitia islamica si cum au prezentat agentiile stirea. Inregistrarea integrala a conferintei va fi disponibila in curand aici.

Punctul de vedere al cultului musulman

Islamul interzice homosexualitatea.
Aceasta fapta respingatoare este o abatere de la starea fireasca si o afundare in noroiul murdar, e o alterare a barbatiei si o crima impotriva dreptului feminitatii.
Raspandirea acestui pacat intr-o comunitate de oameni altereaza viata si-i transforma in robi ai lui, facandu-i pe oameni sa uite virtutiile morale, sa uite de obiceiuri si de bunul gust.
Coranul i-a acuzat pe ei prin glasul profetului Lot de intrecerea masurii, ignoranta, exagerare, stricaciune si crima: "Oare mergeti voi la barbatii din toate lumile/Si lasati voi muierile pe care Domnul vostru le-a creat pentru voi? Voi sunteti un neam de nelegiuti!" Capitolul As-Su’ara,versetele 165-166 din Coranul cel Sfant.
Muftiu Iusuf Murat

Mai multe ONG-uri reclama pericolele homosexualitatii, inaintea marsului gay de sambata

BUCURESTI (MEDIAFAX) - Mai multe organizatii nonguvernamentale au atentionat, vineri, intr-o conferinta de presa, asupra pericolelor homosexualitatii, respectiv agresiunea asupra familiei, moralei si ordinii publice, inaintea marsului minoritatilor sexuale programat sambata, in Capitala. Asociatia Ziaristilor si Editorilor Crestini (AZEC) impreuna cu Asociatia Provita, Asociatia Christiana, Alianta Familiilor din Romania si Grupul de Reflexie pentru Protectia Familiei au criticat, vineri, autoritatile pentru faptul ca au autorizat parada gay.
"Nu am avea nimic cu acesti oameni daca ar sta linistiti fara sa iasa in strada si, mai ales, fara sa pretinda ca actiunea lor vizeaza normalitatea. Ceea ce fac ei reprezinta o agresare a spatiului public. Putem sta de vorba despre problemele lor. Dar sa stea cuminte in banca lor, nu sa iasa in strada", a declarat Razvan Codrescu, reprezentantul AZEC. Potrivit lui Codrescu, daca homosexualii pot manifesta intr-o tara in care majoritatea oamenilor au alta orientare sexuala, atunci ''de ce sa nu asistam la marsul criminalilor, pedofililor sau al hotilor. Si ei sunt minoritati. De ce condamnam pedofilia si acceptam homosexualitatea?'', a mai spus reprezentantul AZEC.
Medicul Pavel Chirila, presedintele Asociatiei Christiana si al Grupului de Reflexie pentru Protectia Familiei a prezentat, tot vineri, lucrarea "Bolile homosexualilor", in care a adunat citate despre homosexualitate din studii publicate in tari din Europa Occidentala sau din SUA. El a spus ca respectivele studii arata ca ''homosexualii sunt mai predisputi la boli psihice decat heterosexualii, la infectia cu HIV/SIDA, hepatite, sinucideri, boli cu transmitere sexuala, infectii ale tractului digestiv si parazitoze''.
Bogdan Stanciu, presedintele Asociatiei Provita, a contestat in instanta autorizatia pentru marsul homosexualilor, apreciind ca respectiva actiune sfideaza ordinea publica si morala romaneasca.
Asociatiile reunite, vineri, in conferinta de presa, au spus ca vor intocmi un document pe care il vor prezenta opiniei publice intrucat este necesara protejarea minorilor de efectele propagandei homosexuale. "Din experienta anilor trecuti, organizatia noastra considera ca parada homosexualilor are caracter obscen si provocator si ca scopul acesteia nu este cel declarat, promovarea tolerantei si diversitatii, ci propaganda in favoarea relatiilor sexuale intre persoane de acelasi sex. Apreciem ca, in mod deliberat, organizatorii acestei parade dezinformeaza Primaria Capitalei, pentru a obtine autorizarea unei adunari publice care incalca normele etice si morale si atenteaza la dezvoltarea fireasca a minorilor, care sunt lipsiti de discernamantul necesar pentru judecarea critica a unor astfel de manifestari", a mai spus Stanciu.
Acesta a precizat ca in Constitutia Romaniei este prevazut ca "autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata". "Consideram solicitarea noastra si in acord cu legislatia Curtii Europene a Drepturilor Omului, care a recunoscut dreptul statelor de a interzice manifestarea publica a unei atitudini homosexuale sau de a proteja persoanele incapabile sa consimta liber la asemenea acte, cum ar fi majorii incapabili sau minorii", a precizat Stanciu.
Asociatia "Provita pentru nascuti si nenascuti" – filiala Bucuresti, a cerut anularea actului administrativ prin care Primaria Bucuresti a aprobat desfasurarea marsului public al homosexualilor.
Tribunalul Bucuresti a amanat, insa, judecarea cazului pana in 30 mai, deoarece actul pe care asociatia il critica, avizul pentru desfasurarea marsului gay in Capitala, nu a fost depus (de catre Primarie - nota mea) la dosar.
Parada homosexualilor, organizata de Asociatia Accept, este planificata sa aiba loc sambata, in incheierea manifestarilor Gayfest 2008. Participantii la mars ar urma sa plece, la ora 17.00, de la alveola din apropierea intersectiei Bulevardului Decebal cu strada Nerva Traian, pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei - Bulevardul Libertatii - Parcul Izvor.
Noua Dreapta a primit aprobare pentru a organiza, tot sambata, o contramanifestatie la parada gay, la mitingul organizatiei putand participa circa 500 de persoane, potrivit avocatului Mihai Rapcea, reprezentantul organizatiei. Marsul impotriva paradei gay va avea loc intre 11.30 si 13.30, pe traseul Ateneul Roman, Calea Victoriei, Podul Natiunilor Unite, Izvor, Bulevardul Libertatii, Piata Unirii, Dealul Mitropoliei. Elvira Gheorghita (elvira@medifax.ro)

NewsIn: Contestatarii marşului homosexualilor acuză Primăria Capitalei de rea credinţă

Asociaţia Provita, care a cerut instanţei să anuleze autorizaţia pentru marşul minorităţilor sexuale, acuză Primăria Capitalei de rea credinţă, pentru că nu a trimis tribunalului copia unui document şi, din acest motiv, judecarea cauzei a fost amânată, vineri, pentru data de 30 mai.
"Este vorba despre copia protocolului încheiat de municipalitate cu organizatorii marşului, mai exact cu asociaţia Accept, protocol care, practic, a consfinţit autorizarea marşului homosexualilor. În lipsa acestui document, instanţa nu a putut da, astăzi (vineri - n.r.), un verdict. Vom merge însă până la capăt şi aşteptăm judecarea cauzei pe data de 30 mai", a declarat, pentru NewsIn, preşedintele asociaţiei "Provita pentru născuţi şi nenăscuţi", Bogdan Stanciu.
Secţia a IX-a, Contencios Administrativ, a Tribunalului Municipiului Bucureşti a amânat, vineri, pentru data de 30 mai, judecarea solicitării asociaţiei "Provita pentru născuţi şi nenăscuţi", care a cerut instanţei să anuleze autorizaţia emisă de Primăria Capitalei pentru organizarea marşului homosexualilor, programat sâmbătă, în Capitală. Judecarea a fost amânată din motive procedurale, mai exact pentru lipsei comunicării unor acte către instanţă.
Asociaţia Provita şi-a motivat cererea adresată instanţei prin "necesitatea protejării minorilor de efectele propagandei homosexuale".
"Din experienţa anilor trecuţi, organizaţia noastră consideră ca parada homosexualilor are caracter obscen şi provocator şi că scopul acesteia nu este cel declarat, <>, ci propaganda în favoarea relaţiilor sexuale între persoane de acelaşi sex", spune preşedintele asociaţiei "Provita pentru născuţi şi nenăscuţi", Bogdan Stanciu.
(...)
23 mai 2008 14:18
editor Valentin Anghel
Vezi si
ZIUA: un grup de asociatii crestine a acuzat de rea-credinta administratia Capitalei in cazul paradei gay

ZIARUL: Primaria isi pune fundu’ la bataie pentru homosexuali






No comments: