Pages

Monday, August 24, 2009

NEW YORK TIMES si Iulian Urban informeaza: Circumcizia obligatorie pentru baieti, ca masura pentru prevenirea transmiterii HIV-SIDA

Oficialii americani din domeniul sanatatii publice vor sa promoveze circumcizia la scara nationala, pentru a reduce raspandirea virusului HIV. Mai exact, autoritatile vor ca toti baietii nascuti in Statele Unite sa fie supusi acestei interventii, ca preventie fata de raspindirea SIDA, transmite The New York Times.
Subiectul este unul sensibil in SUA si a generat deja mai multe controverse. Discutiile s-au aprins si de aceasta data, chiar daca documentul oficial care cuprinde recomandarile nu a fost inca publicat. Normele vor fi gata la finalul anului si vor fi elaborate de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor.
Expertii iau in considerare si urmatoarea varianta: pe langa copii, sa fie propusi la acest program si adultii heterosexuali, ale caror practici sexuale ii expun riscului infectarii cu HIV. Specialistii recunosc, insa, ca impactul unui astfel de plan realizat in Statele Unite nu va fi unul semnificativ: procedura ii ocoleste exact pe cei care comporta cel mai mare risc - homosexualii.
Studii recente arata ca in tarile africane afectate de virusul care produce SIDA, barbatii care au fost circumcisi au redus la jumatate riscul de infectare. Cercetarile clinice s-au concentrat, insa, pe barbatii heterosexuali.
Pentru moment, punctul central al planului autoritatilor din domeniul sanatatii este sa recomande operatia in cazul tuturor nou-nascutilor. O strategie de preventie care nu isi va arata efectele imediat, ci peste mai multi ani. De cealalta parte a baricadei, criticii avertizeaza ca programul ii supune pe copii la interventii medicale inutile, fara consimtamantul acestora.

Reclamati abuzurile la adresa:
sau la adresa Senatorului: iulian.urban@gmail.com

4 comments:

Anonymous said...

Circumcizia nu este o chestie "inutila", ci este o chestie foarte daunatoare,avand consecinte negative asupra vietii sexuale a barbatului, dar si asupra creierului barbatului.
Circumcizia distruge viata sexuala a barbatului,iar acesta nu va mai simti nevoia de a face sex, pt ca nu va mai avea preptul, adica partea cea mai senzitiva a penisului. Barbatii circumcisi au sanse mai mici de a face SIDA, pt ca ei NU MAI FAC SEX! Deci, ceea ce scade sansele de a contacta boala este pur si simplu ABSTINENTA.

Anonymous said...

Cum afecteaza circumcizia viata sexuala a barbatului:
Circumcizia consta in JUPUIREA PE VIU, FARA ANESTEZIC a celei mai senzitive parti a penisului- preputul.

Exista o diferenta foarte mare intre circumcizia efectuata imediat dupa nastere si cea efectuata la maturitate.

La maturitate prin circumcizie este jupuit doar preputul. Deoarece in preput se afla cam 70% din receptorii senzoriali, un barbat circumcis la maturitate nu prea va mai simti placere in timpul actului sexual. E ca si cum esti racit si ai nasul infundat si nu mai poti mirosi un parfum bun. Barbatul circumcis nu prea mai simte placerea, pt ca nu mai are terminatiile nervoase.

In cazul circumciderii unui bebelus, problema este insa mult mai grava, pt ca tesuturile penisului inca nu s-au diferentiat, si contin foarte multe celule stem. Cand pielea bebelusului este jupuita, pielea respectiva contine de fapt celule stem din care ar trebui sa se dezvolte vase de sange, artere, celule receptoare, corpi cavernosi etc.
Deoarece foarte multe celule stem ii sunt jupuite bebelusului, penisul acestuia nu va mai avea din ce sa creasca si va ajunge ca la maturitate sa aiba in medie in jur de 12 cm in stare de erectie!
Va fi mai mic decat normal, va arata debil, va avea probleme de erectie, de ejaculare precoce etc.
Barbatul circumcis va simti cu pana la 70% mai putina placere sexuala, motiv pentru care foarte multi barbati circumcisi au nevoie de un orificiu mai stramt, si adopta homosexualitatea, pedofilia etc.
Dupa al doilea razboi mondial s-a introdus circumcizia in tarile controlate financiar de evrei, adica in SUA, Canda, Anglia, Germania. Rezultatul este ca astazi barbatii din tarile respective sunt cei mai mari consumatori de VIAGRA, pt ca sunt impotenti,sunt pedofili, homosexuali,pt ca nemaisimtind placere sexuala au nevoie de perversiune.
Cine a utilizat prezervative anglo-americane, gen DUREX, stie ca sunt mai mici,ca ies tot timpul de pe penis, se rup etc.

Anonymous said...

Mai multe informatii despre circumcizie pe pagina http://www.circumcizia.org/

Anonymous said...

CIRCUMCIZIA AFECTEAZA CREIERUL BARBATILOR

Unii oameni taie coada cainilor ca sa ii inraiasca.Circumcizia efectuata imediat dupa nastere are un efect similar asupra oamenilor.De ce? Iata explicatia:

Toate senzatiile noastre- tactile, olfactive, auditive etc sunt preluate de celule receptoare specializate si transformate in impulsuri electrice de o anumita intensitate, pe care le transmit creierului.Creierul analizeaza impulsurile electrice si ne da senzatia de auz, vaz, miros, simt tactil etc.
Daca senzatia receptionata este foarte puternica, poate avea un efect negativ asupra noastra. De ex- daca primim o lumina puternica in ochi, nu mai vedem vreme de ceva timp, daca primim o lovitura foarte puternica, putem sa ne pierdem cunostiinta,sa lesinam sau chiar sa intram in coma.
Daca un aparat electric primeste un impuls electric foarte puternic, atunci se arde. In mod similar, daca suntem raniti foarte puternic, durerea enorma este transformata intr-un impuls electric foarte intens ce poate scurt-circuita creierul.

Circumcizia produce exact acest efect asupra creierului bebelusului, de scurt-circuitare a unei zone a creierului responsabila cu analizarea senzatiilor si emotiilor.
Nou-nascutul are un creier neted, inca neformatat si pentru el orice senzatie este mult mai intensa.Durerea resimtita de un bebelus afecteaza creierul mult mai tare, pt ca inca nu s-au format mecanismele de auto-aparare. Circumcizia inseamna taierea si jupuirea pe viu a celei mai sensibile-erogene parti a penisului, cea care are cele mai multe terminatii nervoase. Durerea este atat de mare, incat este trasformata intr-un impuls electric foarte puternic ce socheaza creierul, il scurt-circuiteaza. Pentru a se proteja, creierul produce niste hormoni ce vor izola si vor inhiba dezvoltarea normala a acelei parti a creierului care a fost atacata asa de puternic, adica exact latura emotionala a creierului. Rezultatul va fi ca astfel de persoane nu vor mai fi capabile sa inteleaga emotiile pozitive,iubirea, mila etc pentru ca nu vor mai avea cu ce, fiindca partea din creier specializata in analizarea senzatiilor si emotiilor a fost avariata inca de la nastere.
Astfel de persoane pot fi apoi fanatizate si transformate in niste monstri, capabili sa puna la cale razboaie mondiale, sa se gandeasca la a omora miliarde de oameni etc.
Pentru ca astfel de persoane nu mai au capacitatea de a intelege ele insele emotiile, ele inlocuiesc acest mod de cunoastere prin simturi cu ratiunea golita de substanta, adica inlocuiesc emotiile cu doctrinele. Doctrine de genul - poporul ales, sau teoria malthusiana a elitelor care au dreptul sa decida in numele a miliarde de oameni ce e mai bine etc.
Circumcizia a fost practicata in trecut pentru a distruge viata sexuala a barbatilor si a-i transforma in niste fanatici religiosi.
Astazi barbatii circumcisi in SUA, Anglia, Canada, Germania etc nu mai primesc o educatie religioasa/morala, ci primesc o educatie IMORALA, IRESPONSABILA si DESFRANATA. Oamenii acestia sunt educati ca e normal sa fie homosexuali, pedofili, desfranati, egoisti etc.
Oamenii acestia sunt adusi la cel mai de jos nivel posibil,la nivelul de animale usor de tinut in frau daca le sunt satisfacute instinctele primare. Oamenii acestia sunt exact ceea ce au nevoie fortele oculte pentru a inrobi rasa umana si a o distruge fizic si sufleteste.