Pages

Tuesday, August 25, 2009

DORIN TUDORAN "contraataca" de la SIE la MIE, via CIA si MOSSAD. Pamflet :)

In urma unei postari mai ciudate, cu titlul Mucles Tismaneanu. CIA se leapada de balastul lui Basescu (sau ceva de genul asta), acum eliminate, Dorin Tudoran, dupa cum anunta aici - UPDATE: Mesaj de la domnul Dorin Tudoran, "contraataca" printr-o parodie de la SIE la MIE.

Am retinut, amuzat:

"Nu numai că am fost consultantul personal al dlui Dan Voiculescu, dar i-am cerut să reintre în alianţă cu PSD (“partidul stat”, cum îl numea cel mai umanist dintre conservatori şi conservatorul cel mai umanist din România). Când a refuzat, l-am părăsit. De aceea nici nu s-a ajuns la ”soluţia imorală”, despre care se tot vorbeşte că a existat, când ea de-abia urmează să se întrupeze, după alegerile prezidenţiale — libere şi echitabile – din această toamnă.
Nu numai că am fost editorialist la Jurnalul Naţional, dar sunt, de fapt, generalul SIE căruia îi raporta, încă din 1946, Marius Tucă despre MIE."

Despre Pacepa si Tismaneanu:

"Nu numai că sunt co-autorul, (apoi, în varianta revăzută a postării) doar „presupusul co-autor” al lucrării Orizonturi roşii , dar mă aflu, încă din 1917, într-un proces de paternitate a cărţii respective cu fostul general Ion Mihai Pacepa, care, aşa cum am cerut tribunalului, îmi datorează aproximativ 30 de miliarde de dolari plus cheltuieli de judecată."

"Nu numai că i-am recomandat dlui Tismăneanu să-l abandoneze pe dl Băsescu (aşa cum bine au citit pe blogul meu participanţii la taifasurile de aici), dar i-am trimis o notă cifrată dlui Preşedinte (printr-o pereche de porumbei călători, antrenaţi de CIA pe platorurile muntoase din Afganistan) prin care îi spuneam unde, în parcul Palatului Cotroceni, trebuie să-l îngroape de viu pe dl Tismăneanu, după ce îl ucide definitiv şi cu sânge rece.
Confirm vestea bună dată în premieră de autorul notei – după ce a citit sinteza articolului meu întocmită pentru Domnia sa de consilieri cu mare experienţă a cititului printre rânduri, dl Tismăneanu m-a sunat, mi-a mulţumit şi m-a asigurat că prietenia noastră este, din acest moment, mai indestructibilă decât solidaritatea ţărilor membre în CAER. Ne-am întâlnit. Am discutat ca pe vremuri şi am reînnoit contractul de parteneriat al firmei de spionaj planetar Lolek & Bobek. Ba, după a treia sticlă de vin, am căzut (nu sub masă) de accord că, am cam uitat de numele firmei noastre şi ne-am luat, câteodată, drept Michnik & Kuron. N-o să mai facem asta, câte e hăul."

Si, in ce ma priveste:

"Nu numai că am fost editorialist la nemernicul ziar Ziua, dar, în semn de protest, dl Roncea nu a scris în ziarul respectiv nici un rând, niciodată - nici înainte, nici după ce am abandonat colaborarea cu Ziua."

"Nu numai că am lucrat (nu chiar 20, ci numai 14) la organizaţia numită în postarea pomenită (CIA - nota mea), dar, vizitat, pe la începutul anilor 90, la biroul din Chişinău, de un tânăr ziarist din România, i-am mărturisit că, de fapt, sunt directorul Mossadului (cu domiciliu forţat la Orhei) şi doresc să-l recrutez, nu contează cât costă. Spre cinstea sa, tânărul gazetar m-a refuzat şi a plecat trântind uşa. "

Nota mea: Multumesc pentru mentionare si intelegere dar, totusi, parca n-am trantit usa :)

Foto: Blog Dorin Tudoran: In Mexico City, la alegerile prezidentiale din 2006, Cu Andrew Ellis (IDEA-Stockholm), Marguerite Colston (IFES-Washington), Craig Dosanto (US Justice Department), Jim Vermillion (IFES-Washington). Autor foto: Antonio Spinelli.

No comments: