Pages

Thursday, July 23, 2009

CAZUL PORNO-CONSULULUI SE RAMIFICA: Cristina Ursol, DEVORATOAREA DE BARBATI. Nu e singura membra a Coloanei a V-a. Ati auzit de Stela Popa? Daca nu...

... veti auzi in curand. Pana atunci admirati doar o foto...
StireaPress: CRISTINA – DEVORATOAREA DE BARBATI
De pe acest site si-a sters Cristina Ursol fotografiile

Este stiut ca, din vremuri imemoriabile, femeile i-au tarat in ispita pe falnicii barbati ai neamului… Exemple istorice abunda. Cel mai recent, aceasta Madame Ursol, une femme fatale a la Moldavie (cu accentele de rigoare), care a pus pe jar intreaga lume diplomatica moldo-romana, vine sa intregeasca imaginea mai degraba sumbra pe care o avem despre sexul zice-se slab.

Aflam cu surprindere de la comentatorul Nistor ca frumoasa basarabeanca are mai mult decat o victima la activ, in afara distinsului nostru Consul si vrednic barbat de Stat Nuica. Se zice ca focoasa moldoveanca ar fi avut un rol in sinuciderea fostului ei iubit Yuri, un barbat casatorit si ca ar fi intentat proces penal impotriva sotiei acestuia, pentru omor. Procuratura moldoveana a hotarat neinceperea urmaririi penale.

Comentatorul Nistor, un prieten al raposatului Yuri, relateaza scena sumbra a inmormantarii, in care actrita Cristina juca rolul de sotie, fiind ignorata de rude… Este trist ca, in cuvintele lui Nistor, “Copii au ramas fara tata. Sotia a ramas fara om. Lumea a ramas fara omul bun”.
Oare distinsa Fiica a Evei este complet straina de aceasta sinucidere? De cand cu “sinuciderea” lui Milea, nu mai avem incredere in asa-zisele sinucideri, ca sa nu mai amintim cazuri mai recente, cum ar fi acela al celebrilor oameni de afaceri Erbasu sau Anghelescu. Sa fii avut Madame Ursol un rol in uciderea iubitului ei Yuri? Intrebari fara raspuns, dar carora, poate, organele abilitate ale Justitiei moldovene ii vor da vreunul.

Sa te fereasca de Dumnezeu de femeile pacatoase! Sarmanul Nuica nu este decat una din victimele Cristinei – DEVORATOAREA DE BARBATI!

Continuarea insotita de fotografii picante la http://stirea.wordpress.com/

1 comment:

Anonymous said...

ce cauta poza lui Stela Popa aici?