Pages

Thursday, June 25, 2009

SFIDARE a Justitiei si dreptatii: criminalul de razboi Agim Ceku, "general" UCK, a fost eliberat de Bulgaria la presiunile Statelor Unite. Ce mizerie!

Bulgaria l-a eliberat ieri seara pe criminalul de razboi Agim Ceku, fost premier al provinciei separatiste Kosovo si "general" UCK, in urma presiunilor SUA. Ceku a fost retinut marti, in timp ce intra in Bulgaria din Macedonia, in baza unui mandat international emis de Interpol la cererea Serbiei, care a solicitat imediat extradarea fostului comandant al trupelor teroriste albaneze UCK pentru a fi judecat pentru crime de razboi.
Ceku a explicat in fata Curtii de la Sofia ca Tribunalul de la Haga a investigat deja crimele din regiune si a identificat persoanele responsabile, iar el nu se afla printre acestea. Avocatii lui au prezentat o scrisoare din partea actualului premier, tot fost sef UCK, Hashim Thaci, prin care se confirma ca Ceku este "membru al comunitatii diplomatice" si o alta din partea Natiunilor Unite in care se afirma ca retinutul se afla "sub jurisdictia administratiei interimare a ONU in Kosovo" - UNMIK. Totodata, fostul ministru de externe al Bulgariei, Solomon Passy, a declarat ca el l-a invitat oficial la Sofia pe Ceku.
Statele Unite au cerut Bulgariei sa ignore cererea de extradare a Serbiei si mandatul Interpol. Ce mizerie!

2 comments:

Anonymous said...

Absolut incredibil ! Ce mizerie! Chiar avea dreptate cine spunea: " Mafia de la ONU ". Poporul sirb merita sa i se faca dreptate ! Si se va face dreptate. Poate nu acum, poate nu peste 10 ani, dar DREPTATE SE VA FACE ! Stau si ma intreb ca prostu : Ce autoritate spera sa aiba ONU, daca umbla cu lucruri slabe, si nicidecum nu cauta sa fie un jucator global echilibrat pus in slujba adevarului.
Acum 10 ani Germania si SUA si-au dat mina pentru a umili singura natiune din aceasta parte a lumii capabila sa opuna rezistenta. Sirbii, natiunea care a ingenunchiat IMPERIUL AUSTRO UNGAR, trebuia umilita, pentru a nu avea cumva curajul sa se ridice din nou. Acum citva timp stateam si ma intrebam care e conexiunea, logica, daca exista vreo logica intre razboiul din Serbia si cel din Afganistan. Tot mai mult am senzatia ca e vorba de calitatea umana, puterea de a opune rezistenta, DEMNITATEA DE A STA CU CAPUL RIDICAT PINA IN ULTIMA CLIPA!
Asta vreau sa reuseasca cirnatarul european si bancherul american! Sa ne transforme in slugile lor cuminti si naive ! De-aia se incearca scoaterea istoriei din scoli, pentru a uita de unde venim ca sa ne poata arata EI unde sa mergem !

Anonymous said...

Nu numai americanii. Tribunalul international de la Haga nu a retinut nici o acuzatie impotriva lui Agim Ceku. De unde se vede ca "justitia" este consecventa in toate colturile lumii.