Pages

Saturday, February 21, 2009

MARTURIE. Doamna Aspazia Otel Petrescu despre vremurile insemnarii biometrice VIDEOVezi si Procesul Comunismului - Aspazia Otel - STRIGAT-AM CATRE TINE, DOAMNE!...

2 comments:

Anonymous said...

O doamna care a imbatranit frumos. Ce bine ca inca mai avem astefl de oameni. Ma bucur sa o vad si pe maica Fotini. Salutari din Bucuresti si pentru Maica Teodosia! Doamne ajuta!

Alina-Marinela said...

as vrea sa o aud pe aceasta doamna vorbind incontinuu ... sunt atat de rari oamenii normali , in ziua de azi ..oamenii Luminati ...oamenii care inteleg , ca pt a le fi bine in viata asta scurta si efemera , Trebuie Doar sa faca Voia Lui Dumnezeu ...imi place fff mult modul corect si logic de a explica lucrurile...as vrea , daca s ar putea sa o mai filmati , rugand o sa dea sfaturi tinerilor ! sunt atatia tineri care NU au o mama-care sa le arate si invete Adevarurile Sfintei Scripturi ..sunt atatia tineri si tinere fara un tata-fara un sprijin ...oameni ca dansa , pot face muuult bine tinerilor ! va rugam, mai vorbiti ne ! invatati ne Adevarul ! peste tot , sunt stiri si reclame , care neaga , existenat Vesniciei ..in skimbul trairii clipei-acum,aici..in aceasta viata ...avem nevoie de comoara pe care dvs o aveti in inima, minte si suflet ...impartasiti o si cu noi, cei mai mici ... multumesc , o tanara studenta , alina .