Pages

Thursday, October 2, 2008

Bombele lui Florin Calinescu la Victor Ciutacu: Catavencu-KGB, cuibusori de securisti

Deontologii in civil au grade grele si se inchina la Lenin


Calinescu: diferenta dintre mine si fostii mei colegi de la Catavencu este ca eu sunt civil.

Dar astia de la Catavencu nu fac parte din structurile NATO ci din cele diametral opuse...

Toata lumea stie cum a venit Mircea Toma la Catavencu: in uniforma!

Sper ca Victor sa-si puna emisiunea pe http://www.ciutacu.ro/
Ziare.com scrie: Florin Calinescu, despre gradele lui Basescu si cele ale Academiei Catavencu
Florin Calinescu, una din principalele vedete pe care a pus mana PNL pentru alegerile din aceasta toamna, a comentat in stilul sau slobod acuzatiile care i-au fost aduse in trecut de catre presedintele Basescu si ultimele articole aparute despre afacerile sale.
Proaspatul penelist, invitat la "Vorbe Grele", emisiunea lui Victor Ciutacu de la Antena 2, nu l-a menajat pe presedinte, despre care a sugerat ca putea fi baut cand a vorbit de tonomatele din presa si despre "defunctul Calinescu", in celebra declaratie de pe Aeroportul Otopeni.
Vedeta Pro Tv a spus ca il cunoaste prea bine pe Traian Basescu, la a carui ascensiune a contribuit, si ca nu-i pasa de ficatul cetateanul Basescu. Insa, asa cum un pilot nu se urca beat in avion, tot asa un presedinte nu ar trebui sa iasa cu declaratii in momente... nepotrivite.
In privinta contractului semnat cu armata de firma sa, Pro Optica SA, Calinescu a explicat ca aceasta afacere (cu MAp) exista din 2002 si acum a fost doar reinnoit documentul. Firma din Baneasa are brevet national pe produsul pe care il livreaza MAp si are un cvasimonopol pe piata din Romania. Calinescu a recunoscut ca este interesat sa cumpere I.O.R., din care firma sa a facut parte candva si cu care lucreaza in prezent.
Calinescu isi critica fostii colegi de la Catavencu
Ziaristii de la Academia Catavencu au fost criticati pentru articolul care descosea afacerea dintre Pro Optica SA si MAp. Florin Calinescu i-a acuzat pe fostii colegi de legaturi cu anumite servicii: "Astia de la Catavencu nu stiu de NATO, ca sunt din alte structuri, oricum, diametral opuse... Ma bucur ca lucrez cu armata, restul sunt cacaturi".
De asemenea, Calinescu a lasat sa se inteleaga ca stie multe din culisele saptamanalului de satira: "Academia Catavencu se ocupa cu prostii. Nu ma apuc acum sa spun de unde isi iau banii, pe lista cui sunt nevestele lor. La Catavencu este o alta problema... Eu sunt civil si asa vreau sa raman."
Calinescu a inchis subiectul Pro Optica spunand ca afacerea este perfect legala si nu are legatura cu faptul ca va candida pentru liberali in Arges. Mai mult, articolele care au aparut sunt urmarea "unor ordine din partea anumitor persoane de la niste structuri. Sunt un pericol foarte mare, ma maguleste foarte tare", a conchis Calinescu.
Autor: Ovidiu Draghia
PS: Badine, nu trebuie sa-mi copiezi chiar si pozele. Vezi ca citatele le-am cizelat dupa ureche. Nu mai fi atat de lenes, ca o data te arat cum a prezentat-o Ciutacu pe ratusca cea urata si te da afara mogulul. Si nu stiu cine te mai ia...
Victor Ciutacu revine cu detalii:
Fiindca-s baiat riguros si pentru ca am avut o sumedenie de cereri, postez aici (saru’ mana pe obraz, Paule!) scriptul emisiunii de aseara cu Florin Calinescu si inregistrarea ei (in doua variante: pe site la Monitoring Media si aici, pe bucati).

3 comments:

Anonymous said...

E foarte mare, Victore. Stau in nadejdea lu' Chinezu

Roncea said...

Super! Traiasca China! Sa traiesti!

Anonymous said...

Problema e deja rezolvata