Pages

Tuesday, September 30, 2008

Ce se ascunde in spatele unei strangeri de mana Basescu-Ciobotea

Razboi intru Cuvant se revolta: LINGUSEALA STA CU PATRIARHUL LA MASA sau OMAGII CONDUCATORULUI IUBIT
"Realitatea TV: Traian Băsescu participă astăzi la aniversarea unui an de la întronizarea Patriarhului Daniel
Constatam ca infiintarea Ministerului Adevarului, acel minister din lumea totalitara de cosmar a lui Orwell, este o… Realitate (TV) deja, care isi indeplineste cu succes rolul de a falsifica in intregime adevarul si a spune negrului alb si albului negru: “La sfârşitul anului trecut, Patriarhul Daniel a definitivat Statutul Bisericii Ortodoxe Române, noua formă a documentului acordând o putere mai mare credincioşilor şi structurilor bisericeşti locale.” Evident, adevarul este cu totul invers, Statutul fiind o modalitate de a restrange la minimum influenta credinciosilor si a bisericilor locale, si de a creste la maximum autoritatea si influenta institutiei patriarhale!"

Parerea mea este ca avem de a face doar cu o imensa ignoranta. "Jurnalistii de Palat" primesc comunicatele adevaratilor falsificatori ai Adevarului (ii stiti si se stiu si ei prea bine) dupa care le scuipa pe post fara se le mai si ingurgiteze mintal. Asta e!

Insa, dincolo de vrajelile astea, gurile rele imi spun ca strangerea de mana prezidento-patriarhala parafeaza si o intelegere secreta. Basescu a ajuns la Vatican - asa, sa dea bine la CV - doar dupa ce Papa a dat un telefon la Bucuresti. Dar nu la Cotroceni, ci la Patriarhie, la Biserica "Particulara" Romana! Iar de aici, Barba Alba-Neagra l-a trimis pe Barba Rosie la Captain Jack sa-i rupa un bilet de intrare la Castel Gandolfo si un altul la Ofiterul Superior din Portul Malta. Miza este complexa. Tinta: Ortodoxia!

De ce vrea sa-si bata cizmele nemtesti in Gradina Maicii Domnului omul care a sustinut ca Biserica Catolica este "unica si adevarata Biserica a lui Christos" drept-credinciosii stiu prea bine... Smecheria cu invitatia facuta de Base lui Ratzinger (si nu invers) e asa, pentru fatucile Romaniei TV. Deh, gurile rele...

Doamne, ajuta!

2 comments:

Anonymous said...

Mintea mea nu prea pricepe de ce patriarhul si-a facut clopote cu chipul sau?
Scriu un link, daca doriti, puteti sa nu il afisati.
http://www.libertatea.ro/stire/si-a-facut-clopote-cu-chipul-sau-215743.html
Cine a mai vazut chip de om pe vreun clopot, doar nu suntem catolici?

Anonymous said...

Asa e, "Extraordinar..."
Acum trebuie sa dai un suc pt.link
:))
(Nu-l pune pe blog)