Pages

Monday, April 21, 2008

Floriile le-am sarbatorit la Cluj


Cum am inteles ca o simpla fotografie ca aceasta l-a scos din minti pe un distins teolog ca caporalul Bichir din solda Preanefericitului, trebuie sa ii postez aici dejectiile eliminate in EvZ (fara jena ca o face in public) chiar in Saptamana Mare. Aferim, bei Bechire! Allah akbar!

BICHIR: Să crape de ciudă duşmanii!

Florian Bichir
Joi, 24 Aprilie 2008
FLORIAN BICHIR: "La ieşirea din spital a Patriarhului mi-au revenit în memorie cuvintele memorabile ale lui Zizi Cantacuzino - Grănicerul, o mare figură a perioadei interbelice: „Să crape de ciudă duşmanii că n-am crăpat“."Fiindcă doar aşa le poţi răspunde unor oameni care s-au bucurat de suferinţa altuia. Care au colportat zvonuri, care au croncănit ca piezele rele, sperând că Întâistătătorul e grav bolnav, că sfârşitul său pământesc este aproape. N-am văzut atâta ură, atâtea bătături pe inimă de mult, foarte mult timp. Nici măcar în viaţa politică, ce se presupune că are toate păcatele din lume. Să răstălmăceşti comunicate, să apelezi la fantezii, să te legi până şi de demolarea unor scări - căzute pradă, chipurile, furiei Patriarhului - e de neimaginat.
Doar un ipocrit nu poate recunoaşte că această campanie împotriva Patriarhului e o continuare mizerabilă a celei pentru ocuparea jilţului patriarhal. A durut şi doare că PF Daniel este conducătorul Bisericii. Şi, culmea, îi doare pe unii din interior, care şi-au frecat palmele de bucurie când au auzit de stupidul accident. Să spunem lucrurilor pe nume: cercurile care au apelat la astfel de măgării şi dezgustătoare calomnii sunt aceleaşi care l-au sprijinit pe ÎPS Bartolomeu Anania la ocuparea funcţiei de Patriarh. Nu spun, Doamne fereşte, că vlădicul de la Cluj ar sta în spatele acestor mârşăvii, dar exact „fanii“ săi fac asta. O simplă căutare pe google e suficientă.
„Patriarhia minte-n Postul Paştelui“ a afirmat Asociaţia Civic Media a fraţilor Victor şi George Roncea (primiţi recent de Florii de Mitropolitul Bartolomeu), care a avut amabilitatea să mă menţioneze şi pe mine drept „trompeta falsă a Patriarhiei, plină de coktailul Molotov dintre votcă şi ură, Florian Bichir de la «Evenimentul zilei», fost sectar stilist şi implicat în subminarea Ortodoxiei Româneşti printr-o aşa zisă biserică paralelă cu ramificaţii în fosta URSS, a fost iertat de căutare la originile-i incerte“. Simpla menţiune că sunt diabetic şi n-am voie să consum alcool lămureşte profesionalismul acestor diversionişti, restul fiind de competenţa Justiţiei, dacă mi-aş pune mintea cu ei.
Atacul la Patriarh rămâne o dovadă a nedemnităţii, a lichelismului şi a imposturii unor indivizi care n-au niciun Dumnezeu, nişte bipezi fără scrupule, care, culmea neruşinării, se declară „patrioţi“.

Comentarii
Spune-ti parerea
sa crape de ciuda si doar atat...(bogdan misaila)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: sa crape de ciuda si doar atat...
Utilizator: bogdan misaila
Data: 2008-04-23 23:12
Ce articol...(ovidiu)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: Ce articol...
Utilizator: ovidiu
Data: 2008-04-23 23:29
...scrie in Saptamina Patimilor...
PT BICHIR(Parker Parker)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: PT BICHIR
Utilizator: Parker Parker
Data: 2008-04-24 00:08
IPS DANIEL te invita la SLUJBA DE INVIERE! SA STAI LA DREAPTA LUI!Bai NENICA BICHIR.....PATRIARHUL ESTE UNA.........CREDINTA IN DUMNEZEU ESTE ALTA!TU SIGUR CREZI IN PATRIARH MAI MULT DECAT IN BUNUL DUMNEZEU!
Competenta JUSTITIEI?(Parker Parker)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: Competenta JUSTITIEI?
Utilizator: Parker Parker
Data: 2008-04-24 00:10
Pe ce lume traiesti TU...NEA BICHIRE...?
Dle Bichir, ma scuztati, cam bateti campii cu gratie!(Garfield, motanu)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: Dle Bichir, ma scuztati, cam bateti campii cu gratie!
Utilizator: Garfield, motanu
Data: 2008-04-24 03:08
Nu-mi amintesc sa se fi bucurat cineva de suferinta Prea Fericitului! Ca a fost criticat, da, se poate! Asta nu ineamna ceea ce afirmati dv, in mod cat se poate de neglijent!Daca avem dretul sa-l pupam in dos, avem de asemenea dreptul sa-l criticam! Doar nu traim in evul mediu!Sau, noi credem si nu cercetam?Garfield, motanu
Capra?(Spartacus)
Comentariu nou Raspunde
Inchide
Subiect comentariu: Capra?
Utilizator: Spartacus
Data: 2008-04-24 14:42
Are un statut religios mai presus decat porcul... Sau egal cu Diavolul? Dar: ``Crapa capra piatra -n patru.. Crapa-i-ar - caprei , .....`` Daca ar stii Dyonisos...
PS: Mai tinerii mei colegi de la Civic Media inteleg ca au vrut sa faca un spirit (era sa scriu un spritz) de gluma cu amestecul Molotov de votca si ura, apropos de aplecarile mai spre zarile rasaritene ale lui Florian. Adevarul e insa ca cel ce in urma cu doar un an ii pupa poala IPS Bartolomeu nu bea. Nu bea votca, am vrut sa spun. Ci coniac. Si nu cu cincizeaca ci cu douasuteaca... Asa un editorial frumos nici Lupea, prezervativul uman al tuturor ungurasilor, n-ar fi putut scrie. SYS, Bechire, SYS...

2 comments:

Bogdan I. Stanciu said...

Da cine v-a facut poza omule, ca si cu o cutie de pantofi gaurita iesea mai bine?

PS: Scuze ca n-am ajuns aseara... asa e cand ai copil mic - nu mai esti stapanul timpului tau.

Anonymous said...

SYS, Bechire, SYS - adica SIS din Moldova sau Save Your Soul, Bechire?
Pacat de el, oricum. Parea un baiat bun. Poate daca nu l-ar fi tampit SRI-ul, dupa ce l-a recuperat pe cand era legionar la Suru si dadea cu ciocu de pe la Ora, ar fi ajuns ceva mai bine. Pacat si de scoala aia de la Baneasca pe care a facut-o. Au muncit securistii degeaba: acum se da de gol singur prin ce scrie...
Auzi: Zizi Cantacuzion Granicerul si Prea Necuratul Daniel! My God. Ce maglavais...
Ola, ola, Bichire! De ce nu schimbi bautura, poate te trezesti?! Mai stii vorba aia: Buna dimineata, votca taie greata!