Pages

Friday, November 6, 2009

ILIESCU PLIN DE BUBE PE FATA, posibil bolnav de ficat. FOTO de azi

fata
dreapta
stanga

1 comment:

Anonymous said...

Decat sa il tot ataci pe Iliescu pe teme care nu intereseaza majoritatea oamenilor din Romania, mai bine te-ai lua de cei care il saboteaza in mod real pe Basescu.
Ca de ex mai nou e sabotat de BOC si de Berceanu, care il pastreaza pe corporatistul Streinu Cercel, desi opinia publica din Romania a avut o reactie virulenta fata de declaratiile lui Cercel fata de vaccinarea obligatorie a fetelor cu Gardasil.
Nu vezi ca astia il sapa pe Basescu? Pai cine vrei sa il sustina pe Basescu? Oamenii din Romania sunt obisnuiti sa dea vina tot timpul pe seful Statului, pentru ca ei nu inteleg ce drepturi si obligatii constitutionale are presedintele,ei nu inteleg ca puterea unui presedinte este destul de limitata, si cred ca un presedinte e la fel de puternic precum un Domn, precum Stefan cel Mare. Si in aceasta situatia, in care Basescu s-a aflat la conducerea tarii vreme de 5 ani, desi Parlamentul si Ministrii nu erau tot el, ci erau altii, oamenii dau vina pe el. Si in loc sa isi castige ceva popularitate sustinand ce vor oamenii sa auda- adica lupta anti-vaccinare, lupta anti-cipuri, Basescu isi da cu stangul in dreptul sau i se da cu stangul in dreptul de echipa lui personala. Si ca sa nu mai adaug si faptul ca e plin de gunoaie pe langa el.