Pages

Tuesday, July 7, 2009

MUTANTII din canale. Se intampla si la noi. Cand puricii si capusele se transforma in viermi si-si mai fac si colonie DOVADA VIDEO si explicatia BOR


O "creatura neidentificata" a fost descoperita in sistemul de canalizare al Bisericii Ortodoxe Romane, in timpul unui control de rutina. Imaginile video ce infatiseaza bizara creatura au facut inconjurul lumii, provocand o valva uriasa. Desi adeptii teoriilor paranormale spun ca ar putea fi vorba despre o creatura extraterestra, oamenii de stiinta sunt mult mai rezervati, afirmand ca cel mai probabil este vorba despre o specie evoluata din familia anelidelor, viermi care se simt foarte bine in noroiul din canale, relateaza "The Day" in editia electronica de joi.

"Duhovnicul nostru ne-a cerut sa inspectam sistemul de canalizare, care a fost construit in 1949, o data cu infiintarea Securitatii bolsevice afiliata Kominternului. Deoarece canalele sunt atat de vechi, exista multe probleme de infrastructura si azi, cand sunt semne clare ca a aparut neo-Kominternul", a declarat o purtatoare de cuvant a Attitudes Construction, Nunny Shine, ai carei angajati au facut descoperirea din localitatea Bacaus. Nu se stie cine a postat postat marti pe You Tube imaginile video ale "creaturii" cu doua guri negre din sistemul de canalizare dar, potrivit portalului Exterminator.it din San Giorgio, dupa numai 24 de ore, clipul fusese deja vizionat de peste un milion si jumatate de apologeti, in cautarea "razboinicilor" poli si orthomorfi ai canalelor. Desi identitatea "eroului" din imagini, care pare deranjat de lumina camerei de filmat, a starnit controverse aprinse pe internet, biologii au confirmat acum ca, in realitate, imaginile nu suprind decat o banala colonie de viermi.

In ceea ce priveste reactia "stranie" a viermilor la lumina, ea a fost explicata intr-un mod cat se poate de simplu de Ed Flower Balan, specialist venit tocmai de la Jordan, coordonator de mediu in cadrul Peter Koenig Public Utilities Department. "Acea lumina le aminteste de lumanare si, deci, automat, de cruce. Pacat ca reporterul nu avea niste tamaie sau ustoroi desi putea incerca extirparea coloniei si cu Frontline sau chiar cu doua pliciuri peste nas", a declarat el sec pentru "The Day".

Ca de obicei, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Kostelus Biometrics, a refuzat sa faca orice fel de comentariu despre tumoarea din sanul ortodoxiei. Pe surse, totusi, s-a putut afla ca pozitia oficiala a Patriarhului va fi dezvaluita in aceasta seara, in exclusivitate, la una dintre aceste emisiuni (nici el nu era foarte sigur la care): Acces Direct la Lazarush, Un Shou Pacatos sau Pact cu Diavolita, prin gura lui Padre Sectarios.

No comments: