Pages

Thursday, July 9, 2009

CAZUL MAILAT - Mafia ţigănească, cine-o ştie să trăiască

Scris de Cătălin Mihuleac

Crimele europene semnate de rromii Mailat şi de gaşca gitănească din Veszprom au cam schimbat imaginea idilică pe care cetăţenii occidentali o aveau despre o anumită minoritate, exportată masiv de ţările estice în suratele lor civilizate. Ce să-i faci, se vede că realitatea e destul de departe de cea desprinsă din imaginile superbe ale filmelor regizate de Emil Loteanu şi de Emir Kusturica, unde mai apare, pentru a trage o cântare, şi bunul nostru prieten Goran Bregovic, acompaniat de vreo fanfară de profil! În acele filme, se bea, se cântă, se cerşeşte şi se fură romantic, iar când se mai scoate cuţitul, şi atunci e poetic, vinovat fiind doar acest vechi şi misterios imbold, numit dragoste.

Apropo de Mailat: n-o să uit niciodată ce ne mai muştruluiau, acum doi-trei ani, „Liga franceză pentru drepturile omului“ şi „Médecins du Monde“, fiindcă ţara noastră se arăta nesigură pentru populaţia de etnie rromă, ea fiind „grav discriminată“. „Grav discriminată“, ce gogomănie! Observând cât de comod e acum, faţă de secolele anterioare, să deţii în vene sânge gitănesc, sunt în stare să pun rămăşag că nici măcar un singur rrom n-a fost, în ultimii 20 de ani, discriminat în România.

La fel de deplasaţi sunt şi reprezentanţii guvernului maghiar, care tot fac apel să nu se transforme uciderea sportivului român Cozma într-un caz etnic. Păi, dacă e vorba de mafia ţigănească, atunci cum să nu fie o problemă etnică? Tot o problemă etnică s-ar numi dacă ar fi implicată mafia arăbească sau aia chine-zească ori cea rusească.

Pe deasupra, întreb şi eu ca prostul: cum se face admiterea pentru a urma cursurile mafiei ţigăneşti, că doar nu pot intra acolo şi suedezi ori irlandezi?! Cu alte cuvinte, de ce atâta străduinţă să faci din negru alb? Doar pentru că e şarmant s-o faci pe tolerantul? Desigur, e mai simplu aşa, decât să recunoşti bărbăteşte că te confrunţi cu o problemă de o colosală gravitate şi să cauţi să-i găseşti cheia.

1 comment:

Anonymous said...

AIUREA IN TRAMWAY!

Si acum sa ma explic. Nu cred sub nici o forma ca americanii nu stiu cat de violenti sunt negri (una dintre diferentele BIOLOGICE intre albi si negri este cantitatea de testosteron - negrii au mai mult testosteron decat albii (albii au mai mult decat galbenii)). La fel francezii. Ce francez cu bun simt ar permite ca tara lui sa fie colonizata de algerieni stiind ce s-a intamplat in timpul razboiului din Algeria ( prizonieri castrati, beregate taiate de catre benignul altatata barbier arab, atentate, violuri si altele).

Ei stiu foarte bine astea, "civilizatii". Cei de buna credinta pleaca de la ideea ca mediul determina comportamentul si ca daca cineva are un caracter urat atunci este vina mediului si nu a individului. Si atunci mediul trebuie schimbat pentru cel cu caracterul infect sa se dezinfecteze. Astia saracii sunt idiotii utili. Ce zice cursu' lu dom prisofor aia e, litera de Evanghelie. Si daca soros mai da o tuica o maslina o ceva e si mai si.

Cei care stiu ce fac doresc trbalizarea vietii sociale inventand diverse triburi (feministe, tigani (sau alte minoritati de la tara la tara), homosexuali, asistati social) puternic motivate impotriva societatii si a statului. Scopul este evident inrobirea claselor productive catre cei care stiu ce fac.

Tiganii, negrii sau arabii asigura foarte eficient "muschii" pentru operatiune. Actioneaza ca si grupuri teroriste impotriva grupurilor majoritare. Terorism nu este un cuvant prea dur, caci ce altceva este distrugerea mijloacelor de transport (RATB, CFR, furturi de masini, incendieri), distrugerea conductelor de combustibil, rapiri, trafic de droguri, prostitutie, violuri in grup (asupra copiilor si femeilor - greata si revolta si mai mare apare cand "presa" romaneasca nu au relatata etnia "copiilor" TIGANI care au violat un baietel roman in judetul Vaslui - fapt relatat numai de presa locala), crime comise impotriva unor personalitati (cum a fost Marian Cozma) sau pur si simplu politisti, procurori, judecatori dar si poluarea culturala (limbaj, idei, muzica).
Tiganimea din Romania (pe baza apetitului pentru infractiuni al etniei) a fost transformata intr-o arma de terorizare si subjugare a populatiei romanesti. O arma aproape perfecta. Atat de performanta ca poate fi folosita repetat in toate colturile Europei fara a putea fi anihilata.

Ratatul Bregovici sau ratatul Kusturica sau tiganul interesat Lotreanu au fost promovati tocmai pentru a construi un camuflaj exceptional pentru aceasta etnie de infractori - dar si un blocaj mental pentru cel jefuit.

Caci ce alta tara in tara in afara Indiei a teoretizat stiinta furtului - kleptologia sau cauravidya (resursa cea mai importanta Cauradarsana scrisa de profesorul Karnisuta). Eu am convingerea ca tiganii poseda prin traditie aceasta stiinta a hotiei. O fac prea bine, prea organizat. Cred ca ar fi un subiect bun tare pentru un sociolog cinstit.

Si ca sa inchei, parerea mea este ca se poarta un razboi impotriva tarii noastre (si nu numai), un razboi asimetric sau de generatia patru, scopul final al acestui razboi mondial fiind distrugerea Europei, o distrugere completa: uman (disparitia rasei albe - prin avorturi, scaderea fertilitatii, casatorii interrasiale), economic si cultural.

Afirmatiile "usurele" ca cele din articol, (adica vedeti nu suntem rasisti si noi am cam avut dreptate si hai dati-i inapoi pe bietii tigani ca noi stim mai bine ca voi) nu sunt decat simptomul ca razboiul acesta incepe sa fie pierdut.

Singurul stat in drept si cu stiinta de a se ocupa de problema tiganeasca este India. Tara ce refuza sa-i recunoasca pe tigani dar putere nucleara.

Eeee, probleme, probleme. Nu-i asa ca nu mai suna atata de simplu?