Pages

Tuesday, June 2, 2009

BASESCU blocat de furtuna pe aeroport la intoarcerea din Israel


Traian Băsescu a fost blocat pe Aeroportul Otopeni din cauza furtunii. Pentru zece minute, decolările de pe Aeroportul Otopeni au fost oprite.

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut aproximativ 15 minute în Aeroportul Henri Coandă, din cauza furtunii, întreţinându-se cu ziariştii, după ce a susţinut declaraţia de presă programată în jurul orei 20.30.
Băsescu a susţinut, în salonul oficial al aeroportului, o declaraţie de presă, care a fost întreruptă din cauza unor defecţiuni tehnice ale sistemului de sonorizare, cauzate de furtună.
În cele din urmă, Traian Băsescu şi-a continuat declaraţia de presă, fără staţia de sonorizare.
La final, preşedintele a aşteptat câteva minute ca furtuna să se oprească.
Traian Băsescu a explicat că nu vrea să plece pe furtună pentru că traficul din Bucureşti este blocat şi nu vrea ca şirul de maşini ce compun coloana oficială să încurce şi mai rău situaţia de pe şosea.De altfel, în timpul declaraţiei de presă, în timp ce vorbea de agricultură, şeful statului a avut şi o remarcă, în momentul în care ploaia din Bucureşti a creat probleme tehnice la instalaţia de sonorizare. "Bine că a venit ploaia, că israelienii, după cum aţi văzut, în deşert fac agricultură, noi mergem la televizor şi spunem ce nu ne face statul. Căutaţi-i pe liderii sindicali şi întrebaţi-i cum e cu producţia agricolă pe care ar trebui să o facă politicienii, nu ei", a remarcat Băsescu.
Aeronava prezidenţială a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă în jurul orei 20.20, în momentul în care a început să plouă în Bucureşti. (Realitatea.net)
Preşedintele Băsescu, surprins de furtună pe aeroport
Abia întors marţi seara din vizita de stat de două zile pe care a efectuat-o în Israel, Preşedintele Traian Băsescu a fost blocat pe aeroportul Henri Coandă, timp de aproape un sfert de oră, din cauza furtunii care a afectat Capitala. Ploaia a izbucnit imediat după aterizarea aeronavei prezidenţiale.
Şeful statului a susţinut, în salonul oficial al aeroportului, o declaraţie de presă, care a fost întreurptă din cauza unor defecţiuni tehnice ale sistemului de sonorizare, cauzate de furtună. După încetarea bruiajului, Traian Băsescu şi-a continuat declaraţia de presă, fără ajutorul staţiei de sonorizare. La finalul declaraţiei, şeful statului a fost nevoit să aştepte aproape un sfert de oră în salonul oficial, deoarece în Capitală ploua torenţial, iar circulaţia era îngreunată.
Mai multe străzi din Capitală au fost inundate şi mai mulţi copaci au căzut pe străzi, din cauza unei furtuni puternice care a afectat Capitala marţi seara. (TVR.ro)

No comments: