Pages

Monday, May 18, 2009

PUTIN, pe urmele lui Basescu. Lada Niva la concurenta cu Dacia Logan


Pentru a ajuta industria auto a Federatiei, afectata grav de criza financiara, premierul rus Vladimir Putin si-a cumparat o masina noua, o Niva 4x4, transmite Russia Today. Masina, produsa de Avtovaz, a fost prezentata jurnalistilor la resedinta premierului de la Soci, de pe malul Marii Negre. Putin a declarat ca va folosi autovehiculul pentru a merge la pescuit si i-a indemnat si pe altii sa ii urmeze exemplul.

Seful statului spune ca joi a facut prima plimbare cu Dacia. Vineri, insa, si-a continuat turneul prin tara pe la diverse fabrici si uzine cu masina blindata din coloana oficiala si cu avionul.
Traian Basescu foloseste Dacia atunci cand conduce chiar el. Pare multumit de masina.
Conform procedurilor, Loganul in cauza este verificat in fiecare dimineata de specialistii de la SPP pentru ca autoturismul sa fie perfect din punct de vedere tehnic.
Trecand peste asta seful statului anunta ca s-a tinut de cuvant si a inceput sa cumpere in special produse romanesti asa cum promis.
Dincolo de aceste aspecte din viata privata, vineri presedintele si-a continuat turneul pe la marile companii din tara. A facut primul popas la Upetrom Ploiesti unde a stat de vorba cu directorii si cu liderii de sindicat.
Seful statului a precizat insa ca pentru diminuarea efectelor crizei economice avem nevoie de semnarea unor parteneriate intre conducerile companiilor si sindicate.
Apoi a urmat vizita de la Nokia in judetul Cluj. Acolo, presedintele a constatat ca societatea nu este afectata de criza economica si ca oamenii nu sunt in pericol sa isi piarda slujbele. La final, a poposit la combinatul Mechel de la Campia Turzii.
Mai multe despre Loganul prezidential, AICI.

(ZIUA Online si ProTV)

No comments: