Pages

Friday, May 22, 2009

CINE SI DE CE PLATESTE 1000 DE JANDARMI PRO-HOMO?

Participantii la parada homosexualilor de sambata, aprobata de Primarie in ciuda protestelor societatii civile responsabile, vor fi insotiti si de o mie de jandarmi si politisti care vor asigura desfasurarea in conditii normale a marsului pederastilor si lesbienelor, majoritatea veniti din strainatate. Nu este clar deloc de ce trebuie cetateanul normal sa plateasca 1000 de jandarmi pentru o mana de perversi care vor agresa prin intermediul televiziunilor o tara intreaga. La mars este aprobat sa participe circa 500 de persoane. Deci doi la unu. Vrea Jandarmeria un "menaj a trois"?

Vino sambata la Marsul pentru Normalitate!
Considerând parada homosexualilor drept o manifestare cu caracter provocator, obscen si anti-social, care aduce atingere bunelor moravuri si ordinii publice, Noua Dreaptã organizeazã sâmbãtã 23 mai Marsul pentru Normalitate, manifestare autorizatã de Primãria Capitalei la care sunt chemati toti românii care vor sã-si exprime opozitia fatã de rezolutia Parlamentului European adoptatã pe 14 ianurie 2009, care obligã statul român sã recunoascã cuplurile homosexuale cãsãtorite sau care au încheiat un parteneriat civil în alte tãri europene.
Rezolutia, initiatã de europarlamentarul comunist italian Giusto Catania, afirmã cã perechile homosexuale cãsãtorite sau înregistrate într-o tarã membrã a UE trebuiesc recunoscute si în tara de domiciliu. Practic, aceasta înseamnã cã doi homosexuali români "cãsãtoriti" în Spania vor fi recunoscuti ca atare si în România.
Rezolutia Catania reprezintã o victorie ingrijorãtoare a activistilor homosexuali în procesul de a forta statele membre UE sã implementeze o legislatie pro-homosexualã la nivelul întregii Uniunii Europene.
Iatã de ce, în acest an mai mult decât în anii precedenti, e nevoie sã vii si TU alãturi de noi, sâmbãtã 23 mai, la ora 11:00, in fata Ateneului Român, pentru a demonstra cã ROMANIA NU E SODOMA!
Biroul de Presa al Noii Drepte

No comments: