Pages

Thursday, March 5, 2009

Cand RGN Press devine ReGNum sau Novaia ReGioN. Despre agenti ucraineni si nu numai. Romania Mare batjocorita in numele "rromanismului" lui Tismaneanu

Недавно состоялась презентация последней книги румынского политического эксперта Дана Дунгачиу "Кто мы?", которая описывает как раз проблемы Бессарабии, продолжает Gardianul. Присутствовавший на мероприятии директор известного в Румынии информационного агентства RGN (Romanian Global News) Еуджен Попеску отметил двух важных гостей, которые также присутствовали на презентации. Речь идёт о бывшем министре иностранных дел Румынии Адриане Чорояну и экс-президенте Румынии Эмиле Константинеску. Оба они, - пишет Попеску, - всё сетовали, что Румыния ничего не сделала для своих запрутских "соотечественников", что никакого полноценного проекта в этом отношении не существует и что надо бы такой проект разработать.

Nu, nu va speriati! E doar o reclama pe care i-o face agentia ruseasca REGNUM partenerei sale din Romania ReGNum Press si preferatilor ei, de la tot felul de domnisorici pieptoase la agenti ruso-ucraineni sadea. Si nu numai REGNUM se ocupa cu reclama. Iata, in foto, si alta agentie partenera, Novaia ReGioN, tot cu reclama "gratis" umbla. Ce sa-i faci, cand accepti un pumn de dolari de la pidosnicii ICR nu te mai poti opri, pe tobogan, in jos...

Ultima dovada a kaghebizarii deromanizatilor de pretutindeni sta in Apelul unui personaj bizar, autor de filme de propaganda comunista si fiu al operatorului preferat al lui Gheorghe Gheorghiu Dej, care se recomanda dupa numerele apelurilor pe care le-a mai facut catre ONU si Uniunea Decedata a Martienilor Revolutionari , semnate la gramada de raposatul Octavian Paler (Dumnezeu sa-l ierte!) alaturi de Guvernul Degeneratilor Sexual si Alianta Ciudata a Noilor Gunoaie.
Chiar ultimul de acest gen, intitulat (atentie - nu e o gluma!) "Apel împotriva minciunilor şi a instigărilor precum:„Pe sediul Poliţiei capitalei s-a ridicat drapelul verde, legionar, deci mişcarea este o rebeliune legionară şi se tratează ca atare!”" ii deserveste pe nista gainari sponsorizati de un grup organizat de antiromani numai pentru a umple internetul cu o harta a Romaniei ciuntita, in care (traiasca Ucraina!) Basarabia de Sud e ciopartita de Romania Mare. Totul sub sloganul "Basarabia - pamant romanesc!" si titulatura preluata prin frauda (operatiune tipic kaghebistica) de "Noii Golani". Actiuni bine fezandate cu "rromanism-frate" si "anti-neo-cccomunism" de Ferentari, fabricat dupa tiparul unor impostori notorii gen Doru Maries de la spectrul jegos al celei ce a fost odata curata "Asociatie 21 Decembrie".

Si, pe cine vedem noi printre semnatarii si raspandacii acestei porcarii de Apel emis de o minte retardata dar intoarsa cu cheita de un alt "bun roman" de la compania de ras, recte Volodea Tismaneanu? Pai, spusei. La capitolul Romania Mare dar fara Basarabia de Sud (!) semneaza, printre primii pe lista, ditamai "Fundatia Nationala Pentru Romanii de Pretutindeni" (mai putin, probabil, cei din Ucraina, "moldovenii ucraineni", pentru care n-avem "respect-frate"), condusa de aceeiasi amici care se ocupa de "Agentia de presa a romanilor de pretutindeni Romanian Global News". Agentie care si publica tampenia crasa de Apel: http://www.rgnpress.ro/Eveniment/Ministrul-de-Interne-rugat-sa-intervina-in-conflictul-Ion-Iliescu-studentii-de-la-Noi-Golanii.html (ce-o avea sula cu romanii de pretutindeni!?). Super, nimic de zis!

Cand am vazut ca, pentru un pumn de ceapa de la ICR, aceeasi "Agentie" a unor mai vechi fosti prieteni, vorba lui Vlad Cubreacov, pune botul la promovarea tuturor satanismelor unor inversionsti intelectuali, i-am plans de mila fratelui Popescu. Dar cand am mai vazut ca, de la un banut-doi in plus, RGN devine ReGNum sau chiar Novaia ReGioN, promovand toate stelutele cazute in dunga si pierdute cu tot cu dantelute de SRI si SIE prin canalele SIS si SBU - si cand mai stiu ca nici DGIA nu se simte prea bine... -, chiar mi-am facut cruce.

Frate Popescule, dati doua palme si trezeste-te! Pana nu e prea tarziu!

1 comment:

Anonymous said...

:) :) :)
E bun de tot.