Pages

Monday, December 22, 2008

L-am premiat pe "agresorul" lui Ion Iliescu cu distinctia oferita de Clubul Roman de Presa FOTO/VIDEO - "Curentul" ii plateste amenda


"Agresorul" lui Iliescu-KGB, fostul detinut politic Constantin Georgescu, poveste presei de ce a aruncat cu oua clocite in Ion Iliescu, pe 22 decembrie 2008. Amendat pentru injurii, Constantin Georgescu a fost premiat imediat dupa eliberare, pe scarile Sectiei 1 de Politie. I-am transferat "agresorului" premiul obtinut pentru cel mai bun editorialist al anului, de la CRP, pentru faptul ca a cuprins intr-un singur gest revolta din scrierile mele despre evenimentele din decembrie 1989. Totodata, ziarul "Curentul" a anuntat ca ii plateste amenda. Batranul ne-a marturisit ca ouale au stat la clocit un an...

Ion Iliescu despre "agresor", fost detinut politic timp de 17 ani: "Un dezaxat!"





Foto: Alexandra Mihale / ZIUA

8 comments:

Anonymous said...

Extraordinar gestul, dle Roncea!

Anonymous said...

un premiu care a capatat o noua viata, stralucind in mainile domnului Constantin Georgescu! :)

Anonymous said...

Mi-e scarba de Iliescu, dar nici cu voi nu mi-e rusine. Sa premiezi astfel de acte este o rusine mai ales cand te pretinzi impartial.

Anonymous said...

Felicitari si omagii Domnului Constantin Georgescu, bravo Victor!!
RUSINE POLITIEI SI (IN)JUSTITIEI DIN ROMANIA - care lasa in libertate criminali ca ilici ion iliescu - caruia i se datoreaza toti mortii revolutiei de dupa 22 decembrie, o mare parte a celor de pana in 22 decembrie, toti mortii mineriadei din iunie 1990, si multi altii, despre care incepe sa se scrie !!! tot lui i se datoreaza distrugerea si decaderea Romaniei, aflata azi la cheremul rusiei sovietice si a tuturor criminalilor de nkvd-isti , kominternisti, kgb-isti - veniti cu tancurile armatei rosii in 1940- si a fiilor si nepotilor lor..

ca acum 19 ani: ILIESCU JUDECAT PENTRU SANGELE VARSAT!! si, impreuna cu el: roman, magureanu, voiculescu, brucan, barladeanu, borislavski,kostyal,.. etc..etc..
-- soarta acestor criminali si tradatori este una singura: impuscati la zid, ca si Ceausescu in 1989!

Dan Tanasa said...

Bravo Victore!

Unknown said...

FELICITARI, m-ati uns pe suflet cu gestul vostru!!

Indelible Bonobo said...

Victor, you just made my day!!!

Anonymous said...

vroiam sa-ti spun ca m-am abonat... :)