Pages

Wednesday, March 25, 2009

ULTIMA ORA: Viorel Hrebenciuc, internat de urgenta la Elias cu sangerari masive ulceroase

Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a fost internat de urgenta la spitalul Elias, din Capitala, el acuzand o stare brusca de rau generalizat si dureri puternice in zona abdominala.
Dupa internare, verdictul medicilor a fost acela ca Hrebenciuc a suferit o criza severa de ulcer, fiind foarte probabil ca el va trebui operat in zilele urmatoare. Criza de ulcer a liderului PSD are, se pare, aceeasi cauza - stresul pronuntat - pe care au avut-o si probleme sale cu inima, Hrebenciuc fiind operat pe cord, mai demult, dupa un preinfarct, la care se adauga o operatie la tiroida, efectuata acum doi ani, intr-o clinica din Paris. De la atacul de cord, deputatul PSD isi face, anual, un set complet de analize peste hotare.
Update: Surse medicale din cadrul Spitalului Elias au confirmat pentru Q Magazine ca diagnosticul lui Hrebenciuc este buchet hemoroidal cu leziuni interne, care i-au provocat sangerari masive pacientului pana la hemoragie. Liderul PSD este monitorizat de seful sectiei Gastroenterologie a Spitalului Elias, doctorul Nicolae.
Bogdan Tiberiu Iacob - www.qmagazine.ro
Nota mea: Fara Hrebenciuc, adevaratul conducator al PSD - care, pe vremuri, il aproviziona pe Plesu la Palatul de la Tescani al Marucai Cantacuzino de la Gospodaria de Partid a Judetului Bacau -, politica de azi n-ar mai fi... aceeasi, normal. Si totusi, nu pot sa nu apreciez ca la o discutie instructiva de vreo ora si ceva avuta cu el in urma cu vreo doua saptamani - cand mi-a spus si ca si-a schimbat regimul medical - mi-a descris perfect si cu lux de amanunte exact ce se va intampla in Romania in urmatoarea perioada. Nici nu se vorbea inca de imprumutul FMI si Hrebenciuc mi-a aratat schema prin care toti banii vor intra direct in conturile bancilor straine din Romania, care ii vor trimite imediat inapoi, de unde au venit. Imprumutul FMI: un imens rulaj financiar, explica Hrebenciuc...

Foto: Mircea Restea - ce mai fac

No comments: