Pages

Thursday, February 12, 2009

COSMACIUC: Profil de spion la UE: stagiara blonda cu picioare lungi. Daca la Bruxelles bantuie spionii, de ce sa ne dam toate datele la UE?!

Cosmaciuc scrie: → Esti blonda, ai picioare luuuuungi si esti noua la Comisia Europeana? Atunci esti suspecta. Fiindca nu numai unii ziaristi - asa cum poate ati citit deja - sunt mentionati de catre UE printre posibilii spioni de la Bruxelles, ci si unele stagiare 90-60-90 .
Stirea e pe BBC, de unde am aflat ca forul european se simte foarte amenintat de spioni in ultima vreme. Vanatoarea de bonzi si boande de la Bruxelles n-a scos la lumina, deocamdata, nume, ci e la stadiul de “e posibil, ar putea fi”.
Printre categoriile din care ar proveni ei mai sunt lobby-istii, expertii IT, agentiile private. Ce, cum, cine, de ce si pentru ce, inca o data, e secret. Spionul are o vorba: “My job is so secret I don’t even know what I am doing”. Las’ ca afla birocratii de la comisie.

PS VR: Adevarul e ca si eu am intalnit niste stagiaaare... Mai ales din RM! Ajunse, nu stiu cum, mai ales la europarlamentari din Rou. Ca sa vezi!

No comments: