Pages

Saturday, July 12, 2008

Agentul Badin

Un cititor fidel din Statele Unite mi-a remis aceasta fotografie insotita de mai multe date foarte interesante. Le-am trimis mai tinerilor mei (fosti) colegi de la Civic Media, ca sa le verifice si valorifice, daca se confirma. Sunt informatii despre Andrei Badin, un banal agent al unui sistem in descompunere, care evolueaza sub acoperire de ziarist in Trustul Familiei Voiculescu.
In imaginea de alaturi il vedeti la Campul Romanesc, chiar la una dintre nuntile sale, pe cand se infiltrase in grupul batranilor legionari din Canada, la ordinele lui Vladimir Tismaneanu si Uly Valureanu.
Persoana de langa el este, dupa aparente, sotia sa. Dupa ce a fost data afara de la Romania libera ea a fost introdusa ilegal de Secta ca "asistenta" a unui alt tutar de-al "agentului Volodya": Dorin Dobrincu, care ocupa fara concurs pozitia de director al Arhivelor Nationale.

Detalii picante, in curand!

5 comments:

Anonymous said...

Domnule Roncea, tot respectul. Acest specimen murdar cu numele Andrei Badin, fiul Gabrielei Bidu despre care va pot spune multe lucruri cat de mult a lingusit in lumea pseudo-artelor pe timpul comunistilor, este un escroc fara pereche si un individ de joasa speta, un gunoi al jurnalisticii romanesti care a fost introdus de niste tovarasi in presa de opozitie in 1990. De altfel specimenul, deloc prea inzestrat intelectual, nu are mai mult de 12 clase si ceva cursuri la fara frecventa, dar prin relatii intre fostii comunisti din gasca mamicii sale a reusit sa ajunga in locuri de unde sa scuipe cu ura pe toti ce-i stau in cale. Mi-e scarba de un asa parvenit si mujic si ratat.Rusine impostorului Andrei Badin!

Anonymous said...

Radeti sa va tavaliti domnilor! Dupa ce l-a injura pe Victor Roncea, apoi pe fratii ROncea, arogantul, incultul, agramatul si penibilul paranoic Andrei Badin, acum si-a descoperit teroristi care il uraresc tocmai, de unde credeti?, din America!
Rasul lumii! El care se dadea mare american si se visa in paranoia si schizofrenia lui agent CIA, sau ceva pe acolo, ceva mare cu legaturi in mintea lui de infumurat care vrea sa sugereze ca le stie pe toate si chiar si ceva in plus, penibilul prostanac, paranoic si schizofrenic Andrei Badin a ajuns sa nu doarma ca il urmaresc americanii!
Pai asta e dovada ca e un securist camuflat care umbla prin Diaspora si ii duce cu minciuni pe batranii de la Campul ROmanesc din Hamilton unde a fost trimis de securitatea romaneasc, evident, el omul tiganulu securist Dan Voiculescu care i-a furat banii din banci lui ceausescu dupa executia din decembrie 1989.
Radeti sa va prapaditi de cat de prostanac este retardatul ingamfat in prostia ratarii lui, pseudo-jurnalistul Andrei Badin!

Anonymous said...

Badin-Bashin, pitic cretin, este un specimen reprezentativ pentru imbecilismul si veninul jegos al canalelor si subteranelor presei romanesti de zoaiele dambovitei. Pretinde ca demasca securistii, se da pe langa oameni batrani din Diaspora pe care ii smechereste sa-l creada anticomunist si mare erou in imaginatia lui bolnava, si pe partea ailalta ii ridica ode securistului nemernic de Pacepa sau tace complice la magariile ordinarului bandit Dan Voiculescu.
O adev arata curva a presei romanesti de fundul haznalei acest pretins jurnalist de scandal, de fapt un pseudo-jurnalist scandalagiu raspanditor de zoaie, bashini, aere pestientiale si atitudine negativa pe langa faptul ca e schizofrenic si se crede un fel de nestor ratesh sau vlad gerogescu sau chiar un fel de europa libera, el insusi. Ca sa vedeti pana unde poate aduce mintea unui psihopat incult si pe deasupra ata de agramat ca nu e in satre sa scrie 2 fraze fara greseli de ortografie ca dovada ca este, a fost si va fi un intrus in presa romaneasca( pe langa faptul ca se remarca chiar din fotografia sa ca este suferind de boala endocrina ca e o explicatie a capacitatilor sale intelectuale reduse, el fiind, cum se poate vedea si in foto, suferind de tiroida, sau cum se mai spune in popor CRETIN, saracul. Da, dar e un un cretin extrem de isteric si razbunator, in afar faptului ca e lipsit de simtul realitatii).
Mi-e greata de specimenul asta de subsolul canalelor bucurestene.

Anonymous said...

Iata ce scriu si altii:

Da` n-am rezistat sa nu-ti trimit o scriere , pusa si pe blog la Patrasconiu ……..

Un drum la Versoix
La inceputul lui februarie 1990, cu o bursa ajungeam in Elvetia. Am stat la Yverdon, o frumoasa localitate, undeva la mijlocul distantei intre Geneva si Lausanne. La plecare, bunica, dar si mama mi-au spus sa incerc sa ajung la Regele nostru. Odata ajuns printre intalniri la partidele politice si media locala am incercat sa ajung la Rege. Nu stiam prea multe lucruri si nici unde sa caut cu exactitate. Stiam numai de la Europa Libera ca locuieste undeva langa Geneva. Am cautat prin cartea de telefon. Nu am gasit insa nimic. Eram dezamagit. Gazda elvetiana mi-a facut insa o mare surpriza. La cateva zile mai apoi, intr-un week end, mi-a spus ca in perioada in care mai stau acolo, vreo trei saptamani, pot, daca vreau, sa ma intalnesc cu doi romani din zona: un antrenor de atletism si …Ioan Mocioni Starcea, Maresalul Palatului, de la 23 august 1944. Nu am stat deloc pe ganduri si i-am povestit ca tocmai cu acest gand venisem: sa-l cunosc pe Regele Mihai, iar probabil baronul Starcea era persoana cea mai potrivita. L-am sunat imediat. Am vorbit putin de Romania. Nu stiam cum sa abordez subiectul. Baronul insa m-a intrebat direct daca nu as vrea sa merg la Rege. Evident raspunsul meu a fost pozitiv, spunandu-i ca asta si vroiam de fapt.
……………

Precis nu ti-ai dat seama cine scrie , este ??
Eheeee …… Andrei Badin , “plecat CU BURSA in Elvetia” …. LA DOUA LUNI DUPA “REVOLUTIE” ….. sau cum devii monarhist si ofiter S.I.E (acoperit in presa)si in diaspora din SUA si Canada si apoi cum te pune Patriciu si Dorin Marian , sa cinti dupa partitura , ca tonomatul in trustul lui Felix , impotriva “ciobanului” care vrea sa omoare “vaca” cu petrol liberal ..!

:)

Anonymous said...

Ce fel de "bursa" avea Badin in februarie 1990, cand el era pedagog la un liceu din Bucuresti? In pozitia asta se afla sin in decembrie 1989. Cum adica a plecat cu bursa? "bursa" pentru tovarasii cu grade acoperiti8 sau pentru noii promovati tineri in fosta securitate care urma mai tarziu sa-si strecoare oamenii prin opozitie si Diaspora? Foarte dubios.