Pages

Sunday, May 25, 2008

Cine plateste pentru Jandarmii Homo?

"Este incurajator", a spus presei purtatorul de cuvant al jandarmeriei, Marius Militaru. "Oamenii devin constienti ca ne indreptam spre un nivel de normalitate" (!)

Parada homosexualilor s-a incheiat
fara incidente. Ramane de aflat cat a costat dislocarea a aproape 1200 de politisti si jandarmi si a zecilor de masini pentru protectia a aproximativ 100 de manifestanti, scrie Marius Batca pentru Ziua online. Mai concret, cel putin 10 jandarmi si sectoristi de cap de homosexual. Costurile evaluate de specialisti in paza si securitate consultati de mine ridica daravera homo la circa 200.000 de euro.


Pentru ce? Si, de ce? Nu era mai simplu ca Primaria sa nu accepte porcaria asta? N-ar fi existat atunci nici alte reactii stradale, nu? Apropo: ACCEPT a anuntat ca vor participa 1000 de homosexuali. De ce sa platesc eu si tu, si tu, uriasa manifestare de forte, si nu sponsorii homosexualilor sau chiar ei, daca tot au dezinformat Jandarmeria si i-au obligat si pe bietii militari sa defileze cu ei si se transforme in Jandarmii Homo? Inca o data, securistii MIRA au supraincarcat notele informative.


In mod cert, astazi Primaria si Jandarmeria trebuie sa ne livreze costurile operatiunii. Oare n-ar fi stricat daca cei 200.000 de euro furati din buzunarul nostru ar fi mers pentru ajutorarea unor copii saraci dacat pentru defularile unor perversi care incearca sa ne convinga ca albul e negru?!


Marius Batca scrie: Aproximativ 100 de participanti la marsul gay, inconjurati de peste o mie de membri ai fortelor de ordine, zeci de masini ale Jandarmeriei si zeci de jurnalisti, au ajuns sambata, in jurul orei 17.40, la Piata Unirii. Zona este survolata de un elicopter. Desi nu s-au inregistrat acte de violenta, 35 de tineri au fost transportati la Politie, sustine purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Motivul ar fi ca acestia se aflau in zona si au refuzat sa se legitimeze, avand o atitudine "necorespunzatoare" fata de reprezentantii legii.

"Sunt 392 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi SPIR (Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă), care vor fi insoţiţi şi de caini. Totodată, o să mai fie mobilizaţi 800 de jandarmi, dintre care 10 patrule călare, iar participanţii vor fi flancaţi pe toată desfăşurarea manifestaţiei", a precizat, pentru NewsIn, inainte de inceperea marsului, Christian Ciocan. La acestia s-au adaugat si cateva zeci de autovehicule (majoritatea de mare tonaj) si un elicopter. Cat a costat aceasta exagerata desfasurare de forte si cine plateste pentru asta, urmeaza sa precizeze autoritatile. In orice caz, un lucru e sigur: nu o sa plateasca politicieni si activistii străini participanti la mars, printre care se află Mats Aberg, ambasadorul Suediei in Romania, Michael Cashman, unul din cei doi europarlamentari homosexuali sau Diane Flecher, "lesbiana, mama si episcop" al "Metropolitan Community Church", "biserica" homosexualilor.

1 comment:

Anonymous said...

ca la mineriada din 13-15 iunie 1990 !!! si atunci, militia romana, armata, parasutistii au iesit cata frunza si iarba sa-i omoare pe romani, pe toti cei care nu erau de acord cu bolsevicul-kgb-ist de iliescu ilici.. si acum au iesit sa-i aresteze si sa-i bata pe toti romanii care nu sunt de acord cu homosexualii.. care calca pe ce avem noi mai sfant, ne sfideaza, ne jignesc.. in toate atitudinile lor si in toate emisiunile la care ii invita televiziunile homo..

si jandarmii si homosexualii sunt platiti din banii nostri ca sa ne agreseze, aresteze, jigneasca, umileasca, etc..

asa ne trebuie, daca ii rabdam!