Pages

Saturday, October 3, 2009

BASESCU si-a anuntat candidatura la o petrecere campeneasca, exact dupa cum am prevazut. Vine OPRESCU! Marea finala promite sa fie dupa cum o asteptam

Traian Basescu a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte.
Anuntul a fost facut la o petrecere campeneasca, exact dupa cum am prevazut in urma cu doua saptamani, la o emisiune tv (desi eu ma asteptam la ceva de genul Campiei de la Blaj).
Locul ales de Basescu a fost Sannicolau Mare, in judetul Timis, transmite Ziare.com.
Surpriza a picat brusc si in mijlocul jurnalistilor care il isotesc pe seful statului in vizita in judetul Timis, dar si in randul oamenilor in mijlocul carora se afla presedintele. "Nu doream sa anunt astfel candidatura, dar voi candida", a spus Traian Basescu, potrivit corespondentului Antena 3. "Aici, la Sannicolau, va doresc o dupa-amiaza placuta si voi reveni la Sannicolau Mare pentru ca de acum Sannicolau Mare pentru mine a devenit un loc important, locul in care presedintele in functie anunta ca va mai candida pentru un mandat", a spus Basescu, citat de NewsIn.
Seful statului a afirmat ca a facut anuntul la targul de produse traditionale din Sannicolaul Mare pentru ca a fost emotionat de numarul mare de oameni care ii cereau acest lucru.
Anuntul vine la mai putin de 24 de ore dupa ce liderul social-democrat Mircea Geoana, principalul contracandidat s-a lansat in cursa pentru prezidentiale, transmite Ziare.com.
Dupa ce toate personajele politice previzibile si-au dat drumul pe toboganul candidaturii la prezidentiale a mai ramas unul singur important: Sorin Oprescu.
Foto: ZF

No comments: