Pages

Friday, June 6, 2008

Gallaghere ce-ai facut, ai pierdut tot ce-ai avut?!

Ceea ce am previzionat s-a realizat, din pacate: ungurii si-au dublat practic masa electorala prin stratagema "ulii maghiari si porumbeii secui". Aceasta si cu ajutorul "societatii civile" antiromanesti. O a doua mare tampenie sau mare tradare!? - asta este intrebare in fata rezultatului obtinut sub Basescu, daca ne gandim la sprijinirea infiintarii ilegale a PCM de catre unele "organe", altfel impotente, dupa acceptarea inscrierii tribului etnic UDMR mosit de Iliescu in 1990. Romanii din "Tinutul secuiesc" vor fi eliminati in patru ani aproape complet: purificati etnic, adica. Si ce zice "reputatul analist" Tom Galagher in RL de azi, sub titlul "inspirat" Aladin si pestera electorala? Ca n-avem de ce sa ne facem griji! Totul este bine... Bine pentru ei, evident. Iata cum conchide bietul "unguras" ratacitor pe la Bradford:
"In secuime, UDMR a reusit sa se mentina pe pozitii, infirmand ca atare pronosticurile despre iminentul ei declin. Lupta politica dusa pe meleagurile ardelene a fost, cu destula probabilitate, mai murdara decat oricare alta din tara, dar a ramas aproape nemediatizata. Evolutia Uniunii Civice Maghiare – principalul rival al UDMR – a putut fi tinuta in frau preponderent in baza stratagemei udemeriste de a determina o buna parte a clerului reformat sa se dezica de episcopul Tökes. Oricine a petrecut macar o saptamana intr-un sat predominant maghiar va sti ca si acolo preotimea prefera o viata indestulata – aspect general valabil – indiferent de confesiune. Dupa ce praful electoral se va fi asezat intrucatva, ne va fi dat, probabil, sa vedem ca Domnul a mai blagoslovit cu niscaiva functii in administratia locala si pe unii membri ai clerului ortodox."
Ce aberatie! Sa vezi cum o sa fie invitati imediat clericii romani in administratia maghiara separatista! Poate ca sa li se toarne acid sulfuric...
Dar cum mai are tupeu Gallagher sa emita asertiuni "savante" despre ungurime, cand chiar el insusi a recunoscut ca este cel mai prost analist din ultimii 13 ani in privinta UDMR?!
Iata, din Romania libera, luni, 18 iunie 2007 - Crepusculul UDMR:
"Cel mai credul dintre toti a fost, indubitabil, subsemnatul. In 1990, descriam UDMR drept forta politica progresista din Europa Centrala, determinata a ridica standardele tipice junglei politice romanesti. Eroarea am realizat-o, intr-un final, in 2003, cand György Frunda iesea la rampa cu tot felul de pretexte confuze legate de inutilitatea unei verificari independente a averilor elitelor politice."
Haoleu, vorba altor minoritari frati de-ai nostri: deci vreo 13 ani de zile, "reputatul analist" ne-a intoxicat cu... propria credulitate?! Pai ce ne-ar putea oare face sa-i mai credem vreo "analiza" de-acum incolo?! Poate prostia...
PS: Draga Tom,
Pentru ca si eu am fost un credul, care am crezut in analizele tale, si pentru ca stiu ca citesti acest blog regulat, daca nu chiar zilnic, te rog, daca ai putere, sa si raspunzi. Te asigur ca nu-ti voi schimba o virgula. Numai sa fie corect pusa... si sa ai grija sa nu semnezi, din greseala sau prea multa sinceritate, Gallagher Tom.

No comments: