Pages

Thursday, May 15, 2008

Demers impotriva propagandei anti-crestine si anti-umane in public

Azi, de Ziua Internationala a Familiei, mai multe organizatii au anuntat o actiune pentru o familie normala: Spuneti NU Sodomei!
La initiativa unui grup de tineri crestini, luni, 19 mai a.c., incepand cu ora 17.00, in Bucuresti va avea loc un mars pentru normalitate, pentru familie si contra propagandei homosexuale. Aceasta actiune urmareste sa atraga atentia asupra faptului ca, pas cu pas, de cativa ani, anumite organizatii ale "societatii civile" incearca sa ne faca sa credem ca a fi homosexual este ceva normal, ca homosexualitatea e o simpla alegere, pe care, la o adica, ar putea-o face si copiii nostri. Cu alte cuvinte, un pacat si un viciu ne este prezentat ca un comportament firesc. O abordare mai pe larg aveti aici. Marsul pentru normalitate este programat chiar in prima zi a saptaminii de propaganda a homosexualilor - care se desfasoara de patru ani neintrerupt, cu acordul si ajutorul autoritatilor, desi acestea ar trebui sa pazeasca morala publica si interesele majoritatii. Obraznicia, insistenta si fortele politice si financiare de care fac uz homosexualii pentru promovarea homosexualitatii in ultimii ani reclama un raspuns imediat si clar din partea romanilor crestini. In anii trecuti, noi cei de la ROST ne-am marginit la a ne exprima opinia prin presa. Astazi este nevoie sa iesim si in strada. De aceea, Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura "Alfa", Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava - altminteri organizatii care au optat pina acum pentru alt fel de manifestari decit cele de strada - gireaza acest mars pentru normalitate. Marsul va incepe din fata Patriarhiei si va urma traseul Piata Universitatii, Piata Romana, Bulevardul Dacia, Calea Victoriei, Dealul Mitropoliei.

Ma alatur acestei initiative.

Doamne ajuta!

3 comments:

Anonymous said...

Doamne ajuta Fratilor. Sper ca exemplul RM sa fie de bun augur pentru a rezista invaziei deseurilor de canalizatir a Europei. Basarabia este alaturi. Inclusiv cu prezenta fizica.
Doamne ajuta.

Anonymous said...

Dle Roncea, realizezi ca daca religia nu transmitea acest mesaj anti-gay, tu nu ai fi avut nimic cu ei, nu ? Vreau sa spun ca nu e parerea ta, nu e gandita de tine, nu e produsul mintii tale, a judecatii tale, ci ti-a fost inoculata.

Ceea ce e trist in societatea asta e ca unii nu sunt in stare sa-si duca zilele de grija altora. Condamnati niste oameni sa se ascunda, niste oameni care nu v-au facut nimic.

Lasati prejudacatile oamenilor de acum 2000 de ani, diabolizarile semenilor vostri. NU asta spune Iisus ?

Familia "normala", heterosexualitatea nu patesc nimic. Manifestarile gay-lor nu cauta prozeliti, ei doar vor sa fie lasati sa se bucure de aceleasi drepturi ca si cuplurile heterosexuale.

Puteti sa nu publicati, daca asta va face fericit.

E trista aceasta mentalitate comunista. Ca si elitismul spiritual de care dati dovada.

Anonymous said...

pentru mnn:

Ba manifestarile publice ale gay-lor chiar asta fac: prozelitism!

Si nu e doar un mesaj anti-gay ci unul pentru normalitate - asa cum a creat-o Bunul Dumnezeu, pe care voi il huliti!

N-ar avea nimeni nimic cu voi, homosexuali si lesbiene, daca ati avea decenta sa nu va manifestati zgomotos, violent si agresiv in spatiul public; pentru noi, cei normali, actul sexual se petrece strict in intimitate..

De ce vreti sa va clamati in gura mare orientarea sexuala, de ce trebuie sa marsaluiti imbracati ca de carnaval, foarte strident (dez)bracati, de fapt mai mult goi, cu pene infipte in fund,.. etc, etc..
oferiti un spectacol shocant, dezgustator, sub-uman.

Nu va condamnam, nu cerem pedepsirea voastra - asa ca nu va mai victimizati mereu,
VA CEREM DOAR DECENTA SI DISCRETIE!!!

Imensa majoritate a romanilor este impotriva marsurilor voastre, voi de ce nu respectati opinia majoritatii?? de ce ne sfidati, de ce ne jigniti si ne insultati mereu,
de ce va bateti joc de normalitate, de bunul simt, de religie, de morala - de ce calcati in picioare un popor intreg ?
Toate acestea nu au de a face nici cu mentalitatea comunista nici cu religia ortodoxa - pe care nu incetati de a o ataca si batjocori !!

Va face atata placere sa atatati oamenii care va privesc dezaprobator de pe margini, sa sfidati si batjocoriti sfintele icoane din mainile credinciosilor.
Va distreaza ca toate marsurile voastre s-au terminat cu bataie, ca din cauza voastra multi copii au fost retinuti de politie si li s-a intocmit dosar penal doar pentru ca au aruncat cu pietre in voi..

repet : VA CEREM DOAR DECENTA SI DISCRETIE!!!
Nu intelegeti ca nu vrem sa va vedem in fundul gol pe strazile Bucurestiului ???
De ce trebuie sa stie toata Romania ce orientare sexuala aveti voi ??
Bunul simt si cei 7 ani de acasa spun ca asa ceva tine strict de INTIMITATE!

Si nu mai puneti intre ghilimele familia "normala", ca e familia normala - pentru ca Dumnezeu nu a creat doi Adami sau doua Eve, iar animalele se imperecheaza doar femela cu mascul... in plus, boii si magarii inca nu au ajuns sa nasca pui vii si sa alapteze !!