Pages

Tuesday, June 16, 2009

SORIN OVIDIU VINTU pierde 25 de milioane de euro cu Realitatea TV. Ce castiga?, este o intrebare despre viitorul postului dar si al Romaniei "crizate"

Pagina de media a lui Petrisor Obae publica un dialog scurt cu Sorin Ovidiu Vîntu despre prezentul si viitorul Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu, pentru paginademedia.ro, in exclusivitate:
“Sergiu Toader are un proiect pentru Realitatea TV, iar în luna august îl va prezenta boardului Realitatea Caţavencu. Dacă boardul îl va accepta, va fi implementat”.
Potrivit lui Sorin Ovidiu Vîntu, contractul lui Sergiu Toader va fi pentru o perioadă determinată:
“Implementarea noului proiect, dacă va fi aprobat, i se va încredinţa lui Sergiu Toader, pentru o perioadă determinată: şase luni, un an, cât va fi nevoie”.
Despre ce este vorba?
Sorin Ovidiu Vîntu nu a dat detalii despre proiectul lui Sergiu Toader. Doar că presupune “dezvoltarea Realitatea TV pe un alt nivel”.
Vîntu:
“Să nu uităm că România este o ţară europeană. Mărim puţin zoom-ul. Realitatea TV va intra în profunzimea lucrurilor, atât interne, cât şi europene.”
În cazul revenirii în ţară a lui Sergiu Toader, Emil Hurezeanu îşi continuă mandatul de preşedinte al Realitatea Caţavencu. “Emil Hurezeanu este preşedintele board-ului. Practic, el este cel care poate încheia un contract cu Sergiu Toader, ca preşedinte al boardului”, spune Vîntu.
Cât despre situaţia economică a trustului, în contextul crizei economice, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru paginademedia.ro că “a trecut pe investiţii”.
Sorin Ovidiu Vîntu:
“Piaţa s-a prăbuşit literalmente. Anul acesta, Realitatea Caţavencu ar fi urmat să intre pe profit. Dar aşa, am trecut trustul pe investiţii pentru următorii trei ani. Sper ca lucrurile să se tempereze până atunci”.
Pentru anul acesta, Sorin Ovidiu Vîntu estimează la 25 de milioane de euro pierderile trustului pe care îl patronează.

No comments: